Marcal-kupa

2018.07.04. 20:56

Hét érmet lapátoltak a Delfin SE ifjú úszói

A Székesfehérvári Delfin SE ifjú úszói kiválóan szerepeltek a győri nemzetközi versenyen, a Marcal-kupán.

Ferencz Balázs

Fotó: Pixabay.com

Harminc egyesület versenyzett a győri megmérettetésen, s a Dániel András irányította Székesfehérvári Delfin SE fiataljai összesen hét érmet szereztek, emellett számos, tizenegy döntős helyezést értek el, ami kiváló teljesítmény. Czifra Patrik és Juhász Milán két-két ezüstérmet zsebelt be a nívós nemzetközi viadalon, mellettük pedig második helyen végzett Czifra Kiara és Várnai Márton is. Ugyan az aranyérmek más úszók nyakába kerültek, Várnai még egy bronzmedált is szerzett, így négyen is ismerkedhettek a dobogó szolgáltatta magaslati levegővel.

Döntőbe jutott, vagyis a legjobb nyolc között zárt Juhász Máté, aki egy negyedik, Szabó-Kiss Zétény, Czifra Kiara és Várnai Márton, akik ötödik, Czifra Patrik pedig hatodik helyezést ért el.

Az elért eredmények alapján készített összesítésben a Delfin SE úszói az előkelő nyolcadik helyet szerezték meg a Marcal Kupán.FB

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában