„Futunk, hogy segíthessünk!”

2018.08.21. 07:45

JótiFuti: megérkeztek a Fehérvári Heti Betevőnek gyűjtő futók

A Fehérvári Heti Betevőnek gyűjtöttek adományokat a „Futunk, hogy segíthessünk!” jótékonysági futás résztvevői, akik augusztus 20-án, hétfőn futottak be Székesfehérvárra. Öt nap alatt közel 400 kilométert tettek meg a Székesfehérvár–Esztergom–Győr–Komárom– Celldömölk–Veszprém– Székesfehérvár-útvonalon.

ÖKK

Sikerrel teljesítették a közel 400 kilométeres távot

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A befutón Lajkó Csaba ultrafutó, a csapat vezetője elmondta, az út során sok jó szándékú emberrel találkoztak, akik örömmel adták át adományaikat a Fehérvári Heti Betevő részére. Csada Ferenc, a kéthetente ételt osztó fehérvári civil szervezet képviselője köszönetet mondott a futó csapatnak és minden adományozónak, hogy sok-sok kilométert megtéve felhívták a figyelmet a civil szerveződés céljaira, és segítettek tartós élelmet gyűjteni a több mint 150 rászorulónak.

Sikerrel teljesítették a közel 400 kilométeres távot
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A futás ideje alatt a székesfehérváriak is összefogtak. A Vörösmarty Mihály Könyvtárban és a Jancsárkertben is többdoboznyi tartós élelmiszer gyűlt össze – írja az ÖKK.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában