Kategóriájában első Jármy Vince és Törő Csongor

2019.01.07. 18:20

Az Év Lovassportolója lett a baracskai Krucsó Szabolcs!

A Magyar Lovassport Szövetség díjugrató szakága közzétette a 2018-as ranglistákat. Megyei lovasaink az összesítések során igen elkelő helyeken végeztek.

V. Varga József

Krucsó Szabolcs Az Év Lovassportolója! Fotó: Hajdu Krisztina

Az országos abszolút listát Krucsó Szabolcs (Krucsó LK, Baracska) vezeti, aki kiemelkedő eredményei alapján megkapta Az Év Lovassportolója megtisztelő címet. Az abszolút ranglista hetedik helyén is Fejér megyei lovas található, Jármy Vince (Némethy Bertalan Alapítvány, Tabajd). Az ifjúsági ranglista élén az ifiolimpián csapat ezüstérmet szerző és a fiatal lovas ob-győztes Jármy Vince áll.

Krucsó Szabolcs Az Év Lovassportolója!
Fotó: Hajdu Krisztina

A gyermeklovas ranglista első helyezettje Törő Csongor (Krucsó LK, Baracska), harmadikja pedig Zólyomi Emma (Classic Horse, Pákozd). Mindketten tagjai voltak a korosztályos Európa-bajnokság nemzetek fináléjában negyedik helyen záró gyermek díjugrató válogatottnak, Csongor egyéniben a tizenegyedik helyen végzett az Eb-n.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában