Foci

2022.07.25. 21:29

Hősnők a hőségben Szlovéniában

Az első NB I-es idényét az előkelő ötödik helyen záró Puskás Akadémia női csapata szlovéniai edzőtáborát felkészülési mérkőzéssel zárta, amelyen 3-0-ra nyert.

Németh Krisztián

Szemán-Tóth Barbaráék három góllal nyertek

Forrás: Kricskovics Antal

Olimpija Ljubljana – Puskás Akadémia 0-3 
PAFC: Pongrácz - Palakovics, Szemán-Tóth, Harvey,Bokor - Kovács E. - Tamók, Nagy L., Tavares , Mayer - Sipőcz. Csere: Tuza, Zan-Fabian, Harmat, Diószegi, van Der Laan. Vezetőedző: Halászi Kinga. Gól: Tamók, Diószegi, Mayer.

Szerdától vasárnapig edzőtáborozott Szlovéniában a felcsúti női csapat. A rekkenő hőségben napi kétszer edzett a gárda a kevesebb, mint egy hónap múlva, augusztus 13-án rajtoló honi élvonalra. Halászi Kinga együttese jól teljesített, búcsúzóul három gólt hintett az Olimpija Ljubljanának.

– Nagyon jól szolgálta a mérkőzés a felkészülésünket, jó iramban zajlott. Az új elemeket jól visszaadták a lányok a pályán. Végig uraltuk a mérkőzést, kisebb hiányérzetünk a helyzetkihasználás miatt lehet talán, de ez most még normális. Készülünk tovább, jövő héten két mérkőzésünk lesz, melyeken szintén szeretnénk továbblépni. Gratulálok a lányoknak a mai győzelemhez – mondta Halászi Kinga, az együttes vezetőedzője.

Itthon a korosztályos együttesek is lendületbe jönnek, az U19-es, az U17-es, illetve az U15-ös korosztály az orvosi erőnléti teszteket teljesíti a héten.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában