Női röplabda Magyar Kupa

2023.11.19. 07:19

Kiestek a kupából

A női röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, 127 perces csatában, a visszavágón is legyőzte a Szent Benedek RA a MÁV Előre-Foxconn együttesét, és így a fehérváriak búcsúztak a további küzdelmektől.

Káldor András

A MÁV Előre-Foxconn amerikai légiósa, Maia Dvoracek (szemben) 35 pontig jutott

Fotó: Kricskovics Antal

Szent Benedek Balatonfüred RA – MÁV Előre-Foxconn 3:2 (23, -16, -22, 23, 13)

Balatonfüred, 177 néző. V.: Adler, Ujházi.

Szent Benedek Balatonfüred RA: Perez Ramos 20, Szerényi 8, Kobaidze 2, Wojcik 13, Nacsa-Pekárik 13, Berkó L. 1. Csere: Gatard (liberó), Schneider, Castero Cruz 11, Krakoczki. Vezetőedző: Kristian Michailov.
MÁV Előre-Foxconn: Matos Duran 13, Orosz, Dvoracek 35, Pallag 9, Andersson Isa 7, Michalewicz 5. Csere: Tóth J. (liberó), Vacsi 8, Király-Tálas. Vezetőedző: Lukasz, Przybylak.  
- Nagyon szoros mérkőzést játszottunk. Az öt szett sok energiát felemésztett. Limitáltak voltak a lehetőségeink, mert a sérülések és egészségügyi gondok miatt nem mindenki állt rendelkezésre. Ez azonban nem lehet kifogás. Hatalmas lehetőséget szalasztottunk el a negyedik játszmában a párharc lezárására, utána pedig már nehéz volt visszatérni a helyes útra. Ez a csapat még csak most kezd összeállni, ma pedig az összeszokottság és a tapasztalat hiánya a továbbjutásba került. Brutális lecke ez számunkra, de el kell fogadnunk, és tanulnunk kell belőle. Ami nem öl meg, az megerősít, mi pedig megedzettebben térünk majd vissza a következő mérkőzésekre. – mondta a mérkőzést követően Lukasz Przybylak, a MÁV Előre-Foxconn szakvezetője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában