Brandon követi hazája Eb-n nyújtott teljesítményét

2024.07.10. 18:10

Jók ahhoz, hogy ott legyenek a következő körben

A Puskás Akadémia FC 1-1-es döntetlent játszott első felkészülési mérkőzésen az osztrák másodosztályban szereplő SKN St. Pölten ellen. A találkozó után Brandon Ormonde-Ottewillel beszélgettünk.

Szabó Róbert

Brandon Ormonde-Ottewill szerint képesek lehetnek továbbjutni a Konferencia-liga-selejtezőben

Fotó: puskasakademia.hu

– Jó mérkőzést játszottunk a St. Pölten ellen, tökéletes volt első edző mérkőzésnek. Ilyenkor még nem mindenki száz százalékos, de ez egy tökéletes módja annak, hogy elkezdjük a felkészülést. Így tudnak lehetőséget kapni a fiatalok, és a Mester így próbálhat ki új dolgokat. A legfontosabb, hogy megtaláljuk önmagunkat és elkapjuk a ritmust – mondta lapunknak Brandon Ormonde-Ottewill, a Puskás Akadémia szélső védője.

Az angol futballistának sikerült kipihennie az elmúlt idény fáradalmait és jól érzi magát.

– Az elmúlt idény utolsó hat-hét mérkőzésen mindenki tudta hozni magából a maximumot, és végül odaértünk a harmadik helyre. Ez fantasztikus eredmény, most pedig kipihenten vágunk neki az új idényre való felkészülésnek. Ez eddig jól halad, arra kell koncentrálnunk, hogy minél erősebbek legyünk az első fordulókra – folytatta gondolatait a futballista. Hozzátette, együtt kell maradniuk, csapatként segíteniük kell egymást, hogy minél sikeresebbek legyenek.

Brandon Ormonde-Ottewill a felkészülés mellett a Konferencia-liga-selejtezőről is beszélt lapunknak.

– Jók vagyunk ahhoz, hogy kiharcoljuk a továbbjutást és ott legyünk a következő körben. Két nehéz mérkőzés vár ránk, de a nemzetközi porondon senkinek sincs könnyű dolga. A legfontosabb viszont az, hogy elhigyjük, meglehet a továbbjutás és akkor nincs gond – jelentette ki a szélső védő.

Brandon Ormonde-Ottewill arról is beszélt lapunknak, hogy a felkészülés mellett természetesen követte hazája, Anglia teljesítményét az Európa-bajnokságon és a Hollandia elleni elődöntőt is nézni fogja.

– Természetesen, nem hagynám ki az elődöntőt! Remélem, hogy a meccs után ünnepelhetek, és Anglia bejut a döntőbe. Nagyon nehéz meccs lesz, Hollandia nagyon jó csapat, de persze nekünk sincs okunk a panaszra. Remélem, hogy végül mi jutunk ki győztesen. Ha tippelnem kéne 2-1-re nyerünk, Jude Bellingham és Phil Foden szerzi a góljainkat – zárta gondolatait a 28 esztendős futballista.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában