Imrik László és Mohl Dávid Veszprémben

2024.06.27. 12:04

Edzőt cseréltek a szomszédvárak

Az NB III Észak-Nyugati csoport harmadik helyén zárt VLS 2015 Veszprém együttesének vezetőedzője és másodedzője a Fehérvár FC NB I-es csapatához szerződött, míg a szintén NB III-as Fehérvár FC II trénerei a Királynék városában vállaltak munkát.

Ferencz Balázs

Imrik László már munkába állt a VLS Veszprém vezetőedzőjeként

A Veszprém alakulatát hat szezonon át trenírozó Pető Tamás hozta magával a Vidi NB I-es együtteséhez segítőjét, Gunther Zsoltot is. Az NB III Észak-Nyugat csoportjában bronzérmet szerzett Veszprém így edző nélkül maradt. Azonban nem sokáig, mert a szomszédvár vezetősége megegyezett a Vidi II vezetőedzőjével és másodedzőjével, Imrik Lászlóval és Mohl Dáviddal. A Fehérvár FC II az NB III Dél-Nyugat csoportjában 30 meccsen szerzett 25 pontjával és rosszabb gólkülönbségével az utolsó előtti, 15. helyen zárt a 2023-2024-es idényben, búcsúzott a harmadik vonaltól.

A szabályok értelmében a fehérváriak második csapatának a vármegyei bajnokság első osztályában kellene kezdenie a 2024-2025-ös szezont, azonban a piros-kék klub még nem adott tájékoztatást arról, hogy valóban el is indítja a csapatot a negyedik vonalban.

Miután a fehérváriak egy év kihagyás után újra együttest küldenek az U19-es pontvadászatba, s Imrik László is elköszönt a Viditől, könnyen lehet, hogy Székesfehérváron felszámolják a második csapatot. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában