Nem lépett életbe Dobson szerződése

2024.07.03. 11:36

Már biztos, hogy nem jön az angol középpályás

Nem lesz a Fehérvár FC labdarúgója a 26 esztendős angol George Dobson, aki a League One-ban érdekelt Charlton Athletic együttesétől érkezett volna a Vidihez. Július elsején lépett volna életbe a februárban köttetett előszerződés, azonban a felek elálltak a kontraktustól.

Ferencz Balázs

George Dobson februárban írt alá előszerződést a Vidivel

Forrás: fehervarfc.hu

Gyanús volt a szurkolók számára is, hogy a komoly érdeklődéssel várt angol középpályás, George Dobson miért nem vett részt a csapat edzésén első munkanapján, július elsején.  A klub hivatalos honlapja sem említette Dobson érkezését, azonban július 3-án az alábbi közleményt adta ki a Fehérvár FC:

"Az angol középpályás kérésére klubunk nem lépteti életbe július 1-től érvényes szerződését.

Klubunk februárban kötött előszerződést George Dobsonnal, azonban az angol középpályás személyes okokra hivatkozva kérte, hogy ne léptessük életbe július elsejétől érvényes szerződését.

Klubunk elfogadta a játékos kérését, így Dobson nem csatlakozik csapatunk felkészüléséhez.

Természetesen folyamatosan dolgozunk a keret megerősítésén, amennyiben megállapodás születik új játékossal, hivatalos felületeinken elsőként tájékoztatjuk majd szurkolóinkat." - áll a közleményben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában