V4 Nemzetközi kerékpárverseny

2024.07.04. 10:43

Szombaton több helyen kell ideiglenes forgalomkorlátozásra számítani a megyében

A Budapest-Pannonhalma szakasszal július 6-án szombaton rajtol el az idei V4-kerékpárverseny, amelyet 10. alkalommal rendez meg Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország. A verseny útvonalán ideiglenes útlezárásokra kell számítani!

Feol.hu

A kerékpárosok mezőnye több megyei településen is áthalad

Forrás: v4kerekparverseny.hu

Fotó: Vigh Attila

A Visegrádi Csoport közös országúti versenysorozatának első állomása lesz idén a magyarországi viadal, amelynek mezőnye az előző évek kiírásaihoz hasonlóan ezúttal is Budapesten, a Carl Lutz rakparton rajtol, majd Pannonhalmán ér célba. A 138,5 kilométeres táv megtétele során a nemzetközi mezőny áthalad Fejér vármegyén is, érintve többek között Bicskét, Csákvárt és Bodajkot. A kerékpárosok 11.30 órakor rajtolnak és várhatóan 15.10 és 15.40 óra között érnek célba. Az érintett szakaszokon útlezárásokra kell számítani, ám konkrétumok csak Csákváron jelentek meg: a kisvárosban várhatóan 11 és 14 óra között zárják le a Kossuth és a Széchenyi utcát, melyeken a keresztforgalmat is korlátozzák erre az időszakra, illetve az útvonalon található boltokhoz vagy más szolgáltatásokhoz tartozó parkolókból sem fognak tudni kihajtani.

A nemzetközi verseny július 7-én Szlovákiában folytatódik, míg a cseh, valamint a záró, lengyel futamra július 20-án és 21-én kerül sor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában