Első és harmadik

2024.07.04. 15:34

Tanulságos felkészülési meccs és új érkező

Szerdán lejátszotta nyári első felkészülési mérkőzését a Csákvár, ami után Tóth Balázs vezetőedző egyszerre volt elégedett és bosszús.

Szupkai Gábor

Umathum Ádám is csákvári lesz

Fotó: aqvitalfc.hu

A BLASZ első osztályában szereplő THSE Szabadkikötő elleni 7-1-es győzelem még csak az első a felkészülési meccsek sorában, ám tanulsága ettől még lehet. 

– Messzemenő következtetést nem szabad levonni a találkozóból. Az mindenképpen dicséretes, hogy hét gólt rúgtunk, azaz a támadójátékunk rendben volt, de a csapatvédekezésünk nem tetszett. Olyan hibákat követtünk el, amiket a megyei bajnokságban szereplő gárda nem használt ki, ám egy NB III-as már büntetne. Ez figyelmeztető a jövőre nézve. Az új fiúk jó benyomást keltettek, úgy látom gyorsan sikerül beilleszkedniük. Még akad két próbajátékos, akiknek a sorsa kérdéses, ők még pályára lépnek a hétvégi meccsen, aztán döntünk róluk is.

A csapatunk legközelebb szombaton 11 órakor lép pályára felkészülési mérkőzésen, akkor az NB III-as Monor együttesét fogadja Csákváron.

Emellett a Csákvár bejelentette harmadik nyári érkezőjét is, így lassan véglegessé válik a 2024-25-ös idényre tervezett keret. Szabó Bence (Mosonmagyaróvár) és Varga Bence (Siófok) után a Puskás Akadémia 2006-os születésű fiatalja, Umathum Ádám is  Csákváron folytatja kölcsönben a következő idényben. A jó felépítésű, magas, korosztályos válogatott középső védő az elmúlt bajnokságban a felcsúti klub NB III-as csapatának meghatározó játékosa volt, s majd tucatnyi alkalommal ült a kispadon élvonalbeli mérkőzésen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában