Női kézilabda

2 órája

Döntetleneztek az első próbán

Nem bírt egymással a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia és a Vasas női kézilabdacsapata a két csapat felkészülési mérkőzésén.

Szabó Róbert

Szalai Babették nem bírtak a Vasassal

Fotó: FMH-archív

A Nemzeti Kézilabda Akadémián edzőtáborozott az angyalföldi együttes, amely több felkésüzlési mérkőzést is vívott az elmúlt héten. Így csapott össze a DKKA-val is, péntek este látta vendégül a Gulyás Péter vezette csapatot, amelynek ez volt az első felkészülési meccse.

A duol.hu beszámolójából kiderül, az újvárosiak két góllal nyitottak, de a Vasas gyorsan egyenlített ezután. A rivális ezután elhúzott, vezetett 5-3-ra is, de a DKKA mindig ki tudott egyenlíteni, kivéve a félidőre, hiszen a szünetben 16-14-re a pályaválasztó Vasas vezetett.

A fordulás után Borgyos és a remeklő Arany két góljával sikerült fordítani a Kohásznak, viszont ez nem tartott sokáig, két perc múlva ismét a Vasas vezetett. Ezután fej-fej mellett haladtak a csapatok, s bár 27-25-nél kettővel is vezetett a Vasas, végül Sallai és Szalai révén egyenlített a DKKA, amely így 27-27-es döntetlent játszott első nyári felkészülési mérkőzésén – derül ki a duol.hu beszámolójából.

A dunaújvárosiak legeredményesebb játékosa Arany Rebeka lett, aki kilenc alkalommal zörgette meg az angyalföldiek kapuját a mérkőzésen. Mellette Szalai Babett négyszer volt eredményes, Sallai Nikolett pedig három alkalommal.

Vasas SC – Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia 27-27 (16-14)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában