Egyetlen pont

2024.09.02. 11:16

A rutintalanság vezetett a pontvesztéshez

Kétszer vezetett Szegeden a Merkantil Bank Liga NB II 6. fordulójában az Aqvital FC Csákvár, mégis csak egy ponttal távozott. Ennek ellenére mégsem volt csalódott a csapat vezetőedzője.

Szupkai Gábor

Tóth Balázs nem csalódott a döntetlen miatt

Fotó: Kricskovics Antal

– Először is gratulálok a csapatomnak, mert egy nagyon jó mérkőzést játszottunk a Szegeddel. Szerintem látványos is volt, legalábbis én annak éreztem a kispadról. Készültünk arra, hogy a Szegednek nem nagyon fog változni a játéka, viszont azt is látjuk, hogy beerősített. Nagyon jól igazoltak, és azzal, hogy nálunk ennyi fiatal játékos van, azért néha bizony megremeghet a láb. Sajnos pont ilyen helyzetekből kaptunk gólt, de annak nagyon örülök, hogy a mérkőzést nagyon jól kezdtük, gyorsan sikerült gólt szereznünk. A meccs végén egy kis rutin hiányzott, akkor talán elkerülhettük volna a szegedi egyenlítést. Azt gondolom, hogy az első félidőben minden rendben volt, bár az aggasztó, hogy a Szeged dominált a vezetésünk után. Erre nem nagyon tudtunk reagálni, de a második félidőben változtattunk kicsit, és visszajöttünk a mérkőzésbe. Ráadásul Baracskai Roland nagyon szép gólt rúgott, nagyon jól jöttünk ki a nyomás alól. De ilyen a foci, gólra rögtön gólt kaptunk, sajnos ismét a rutintalanságunknak köszönhetően. Ez nálunk benne van, de nem probléma, mert a játékosok megtapasztalják ezeket a hibákat, és tanulnak belőlük, a következő mérkőzéseken pedig már nem követik el. A végén mindkét csapat el akarta dönteni, komoly nyomás alatt álltunk, de nem volt olyan helyzetük a végén, ami aggasztó lett volna – nyilatkozta Tóth Balázs vezetőedző.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában