Nem lesz könnyű dolguk

4 órája

Ellenfelet kaptak a Fejér vármegyei csapatok

Hétfő este az M4 Sport stúdiójában ifjabb Bene Ferenc közreműködésével elkészítettek a Magyar Kupa 4. fordulójának párosításait.

Szabó Róbert

Kisorsolták a Magyar Kupa negyedik fordulójának párosításait

Fotó: MLSZ

A Fejér vármegyei együttesek közül a Fehérvár FC, a Puskás Akadémia FC és az Iváncsa KSE vette sikerrel a harmadik forduló akadályát. Az iváncsaiak hazai környezetben 4-0-s győzelmet arattak a Tiszakécskei LC ellen, míg a székesfehérváriak Monoron nyertek 2-0-ra, a felcsútiak pedig Szombathelyen 7-0-ra. Ezután mindhárom együttes nagy izgalommal várhatta a sorozat negyedik körének hétfő esti sorsolását.

A Fehérvár FC nem volt a legszerencsésebb, hiszen a Kazincbarcika – Diósgyőri VTK párharc győztesét kapta, így könnyedén megeshez, hogy élvonalbeli párharc vár a székesfehérváriakra. 

A Puskás Akadémia FC az NB II-ben újonc Opus Tigáz Tatabánya vendégei lesznek majd. Bár osztálykülönbség van a két csapat közt, Hornyák Zsoltéknak egyáltalán nem lesz könnyű feladatuk a nagy ambíciókkal rendelkező tatabányaiakkal szemben.

A legnehezebb feladat gondolhatnánk, hogy az Iváncsa KSE előtt adódott, azonban Tóth Andrásék örülhettek a legjobban a Fejér vármegyei együttesek közül a sorsolás végén, hiszen a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei I. osztályban szereplő Tarpa vendégei lesznek.

A továbbjutás kérdése a harmadik körhöz hasonlóan ismét egy mérkőzésen dől majd el. Amennyiben döntetlennel zárnak a csapatok akkor kétszer tizenötperces hosszabbítás következik. Ha ott sem születik döntés akkor tizenegyespárbaj dönti el a kérdéseket. A forduló hivatalos játéknapja október 30., szerda lesz majd, ekkor dőlhet el, hány Fejér megyei csapat teljesíti a feladatot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában