Megható önzetlenség

2 órája

Először szurkolhatott a Puskás Arénában anya és fia – egy vadidegen felajánlásának köszönhetően

A Kálozon élő anyuka és fia egy idegen önzetlen gesztusának köszönhetően nézhette a lelátóról a magyar labdarúgó-válogatott Bosznia-Hercegovina elleni mérkőzését. Vannak még csodák - a Facebookon is!

Németh Krisztián

Fotó: Hufnágel-Vörös Andrea

Hufnágel-Vörös Andrea és 14 éves fia, Levente a mérkőzés délelőttjén álmodni sem mert arról, hogy ott kedd este ott lehet a Puskás Arénában.

„Korábban elkapkodták a jegyeket, csak a nagyon drágák maradtak. Ezeket nem vállaltuk be, mert egyébként is sokat költünk sportra, hiszen Levente versenyszerűen futballozik az Ikarus-Maroshegy csapatában, emellett pedig iskolai szinten atletizál. Igazi sportőrült – de még soha nem látta a válogatottat élőben” - meséli Andrea.

A Facebook egyik „jegyet adok-veszek” csoportjában Andrea felfedezett egy felhívást, miszerint egy férfi ingyen átengedi két magas árkategóriájú jegyét a mérkőzésre - két feltétellel: a két fő közül az egyik legyen gyerek, és szívből szurkoljon a két szerencsés.

- A meccs napján délután egy órakor derült ki, hogy Zoltán nekünk ajándékozza a két jegyet. Utóbb kiderült, Németországban élő magyarként bérlete van a válogatott mérkőzésekre és a háromból két fiát mindig magával hozza, de ezúttal nem tudtak vele tartani. Találkoztunk vele a mérkőzés előtt - végtelenül kedves és aranyos fiatalember - majd együtt megnéztük a meccset. Óriási élmény volt, a felezővonalnál, a tizedik sorban ültünk!

Anya és fia a jobb oldalon álló felajánlóval, Zoltánnal. Andreának és Leventének szerencsét hozott a tizenhármas mezszám...
Fotó: Hufnágel-Vörös Andrea

- Amikor kiléptünk a Puskás Aréna lelátójára a fiam széttárta a kezét, és csak annyit mondott: „úristen ez a mennyország, én itt akarok focizni öt év múlva". Erre Zoli, akitől a jegyeket kaptuk, azt felelte: "rendben, akkor majd te küldöd nekem a jegyeket".

- Mindig azt szoktam mondani, hogy, aki segít az hallgasson, aki kap az beszéljen róla. Ezért nyilvánosan meg is köszöntem a közösségi oldalon, és itt is köszönöm neki a megható gesztust.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában