Nemzeti színek

7 órája

Gárdonyból a válogatottba

Gaál Dorina, a Venice Beach Girlsben nyújtott teljesítménye elismeréseként meghívót kapott a felnőtt strandkézilabda válogatott edzőtáborába.

Szupkai Gábor

A mozdulat szép, de ennél többet is tud Gaál Dorina

Fotó: Fehér Gábor

A fiatal szélső most éppen a teremkézilabda bajnokságban segíti a Gárdony-Pázmánk NKK csapatát, ahol a legutóbbi fordulóban nagyban hozzájárult a csapat sikeréhez az Eszterházy SC ellen. Gaál 5 gólt dobott, háromból három hetest értékesített. Az első fordulóban idegenben a Győri ETO KC U20-as csapatának 6 gólt dobott, és ötből öt büntetőt lőtt be, tehát idén még nem rontott a hetes vonalról. 

Gaál Dorina a teremkézilabda-csapatnál most új igazolás, de a gárdonyi strandkézilabda csapatnál, a Venice Beach Girls-nél már a második szezonját húzta le a nyáron, és az együttes egyik legjobb pontszerzője volt az országos bajnokságon. A Venice Beach Girls lányai idén a 6. helyen zárták az ob-t, viszont Gaál teljesítménye így is szemet szúrt a válogatott vezetésének, így meghívót kapott az Európa-bajnokságra készülő magyar felnőtt strandkézilabda válogatott szeptember végi edzőtáborába.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában