Röplabda

3 órája

Már a második körben jöhet a címvédő

Pénteken, Békéscsabán kisorsolták a férfi és a női Magyar Kupa ágrajzait is.

Szabó Róbert

Tótka Sándor és Bardi Gyöngyi segédkezett a sorsolásban

Fotó: Hunvolley / Facebook

A Fejér vármegyei csapatok közül a MÁV Előre Foxconn női és férfi csapata is érdekelt volt a pénteki sorsoláson, valamint a Dunaújvárosi Központi Sportegyesület is.

A férifak egyáltalán nem kaptak könnyű feladatot, hiszen az első körben a MAFC-al csapnak össze, majd továbbjutás esetén a címvédő Fino Kaposvár lesz az ellenfelük. A DKSE először a Kecskeméti RC-vel mérkőzik majd, ha pedig sikerrel veszik az akadályt, akkor a Dág KSE – TFSE találkozó győztese következhet a második fordulóban.

A nőknél a DVTK ONGROPACK lesz majd a MÁV Előre Foxconn ellenfele. Amennyiben a lányok legyőzik alacsonyabb osztályú ellenfelüket, és ezt az MBH-Békéscsaba is megteszi, akkor a második fordulóban egymás ellen mérkőzhetne rangadón a két együttes. A címvédő Vasas Óbuda az alsó ágra került, a PTE-PEAC vagy a Mozduljjal csap majd össze, a második körben pedig vagy utánpótlás csapata, a Vasas SC, vagy az UTE lehet majd az ellenfele. A székesfehérváriakkal csak a döntőben találkozhatnának majd, ha mindkét fél eljut addig.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában