Elismerés

2024.09.12. 13:42

Nagy Zsolt lövését méltatta a bosnyákok kapusa

Nagy bravúrral Bosznia-Hercegovina 0-0-s döntetlent ért el a Puskás Arénában Magyarország ellen a Nemzetek Ligája A-divíziójában. A bosnyákok kulcsembere Nikola Vasilj volt, aki Nagy Zsolt lövését méltatta.

Szabó Róbert

Nagyszerűen játszott a bosnyákok elleni mérkőzésen Nagy Zsolt

Fotó: Kricskovics Antal

„Nincs sok meccsem nemzeti színekben, címeres mezben ez volt az eddigi legjobb. A legnagyobb bravúrt Nagy Zsolt lövésénél mutattam be. Roppant nehéz helyzetbe kerültem, mert a bal alsó felé érkező labda éppen előttem pattant le a gyepen, de sikerült védenem" – nyilatkozta a találkozót követően a magyar újságírók kérdésére a bosnyák kapus. A St. Pauli futballistája hozzátette, az utolsó lehetőség, Ádám Martin fejese is izzasztó volt, de örül, hogy végül sikerült hárítania, így fontos pontot szereztek Budapesten.

A találkozót követően Nagy Zsolt is válaszolt az újságírók kérdésére. A Puskás Akadémia futballistája elmondta, személy szerint úgy éli meg a 0-0-s döntetlent mintha kikaptak volna, hiszen a sok kialakított helyzetből legalább egyet be kellett volna rúgniuk és megnyerni az összecsapást.

„A kapusuk volt a legjobb, úgyhogy gratulálok neki. A játékkal szerintem nem volt probléma, egyedül az eredményesség nem jött össze. Örültünk, hogy ennyi szurkoló kijött és buzdított minket, remélem tudtunk visszaadni a mai teljesítménnyel valamit nekik" – fogalmazott a szélső.

A magyar válogatott egy Németországban elszenvedett 5-0-s vereség után hazai környezetben 0-0-s döntetlennel folytatta a Nemzetek Ligája A-divízióját kedd este, így jelenleg egy ponttal a 3. csoport utolsó helyén áll. Legközelebb október 11-én lép pályára Marco Rossi csapata, 20.45 órától a Puskás Arénában Hollandia ellen. Ahhoz, hogy legyen esélye bennmaradni az elit divízióban legalább a harmadik helyen kell végeznie a nemzeti csapatnak a négyesében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában