Kikaptak

2 órája

Nem tudták megtörni a jeget

Nem sikerült pontot szereznie a Puskás Akadémia FC női csapatának az MTK Hungária otthonában a Simple Női Liga NB I 4. fordulójában.

Szabó Róbert

Nem sikerült a bravúr az MTK otthonában

A felcsútiak annak a reményében utaztak a fővárosba, hogy ezúttal sikerül megtörniük a jeget, és 2022 után ismét ponto(ka)t szereznek riválisuk otthonában. Az MTK azonban nem adta könnyen magát, határozott játékkal rukkolt elő az együttes és az első félidő java részét a hazaiak uralták, Halászi Kinga lányai csak az ellentámadásokban reménykedhettek – derül ki a puskasakademia.hu beszámolójából. A 20. percben aztán hátrányba is került a Puskás, Bokor Blanka szerezte meg a vezetést a hazaiaknak, akik aztán meg is őrizték ezt az előnyt a mérkőzés végéig, 1-0.

A találkozót követően Halászi Kinga a puskasakademia.hu-nak elmondta, jó mérkőzést játszottak az MTK-val, igazságosabb lett volna az, ha döntetlennel zárul az összecsapás.

„Ma mindkét oldalon hiányoztak a komolyabb helyzetek, vendéglátóink egy pontrúgás után mégis valahogyan be tudták venni a kapunkat. Nekünk is voltak lehetőségeink, de ma nem sikerült betalálnunk, amit sajnálok" – értékelte a látottakat a csapat honlapjának a vezetőedző.

Simple Női Liga NB I, 4. forduló

MTK Hungária – Puskás Akadémia FC 1-0 (1-0)
Budapest, Sándor Károly Labdarúgó Akadémia, Vezette: Molnár Réka (Hegedüs-Baráth Noémi, Nyeste Laura)
MTK Hungária: Varga L. – Vajda, Tenyei-Tóth (Murár, 88.), Zágor, Legendás, Mészáros C. (László, 90+2.), Palama, Vágó, Pataki, Bokor, Molnár A. (Borzák, 85.). Vezetőedző: Makrai László Gergely
Puskás Akadémia FC: Dannback – Palakovics, Bokor, harmat, Szemán-Tóth, Pécsi, Knezevics (Nagy N., 69.), Szarvas, Szurovceva (Tanaszkovics, 62.), Nagy L., Brekovszki. Vezetőedző: Halászi Kinga
Gól: Bokor (20.)
Sárga lap: Harmat (69.), Palakovics (90+1.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában