Női vízilabda

2024.10.26. 09:00

A címvédő ellen kezdenek

Megkezdi szereplését a női vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörében a Dunaújvárosi FVE, amely október 26-án szombaton 18.00 órától a BL-címvédő spanyol Sabadellt fogadja.

Szabó Róbert

A dunaújvárosi lányok a hollandiai Edében rendezett BL-selejtezőn csupán a BVSC-től kaptak ki, a francia Lille-t és Nancyt, valamint a holland Polar Bearst is legyőzték, így könnyedén harcolták ki a csoportkörbe jutást. A sorsolást követően kiderült, a spanyol Sabadell és a Terrassa mellett a görög Vouliagmeni lesz az ellenfele a DFVE-nek.

Garda Krisztináék a hétvégén meg is kezdik a szereplésüket a csoportkörben, az első fordulóban a sorozat címvédőjét, a spanyol Sabadellt fogadják. A gárda áprilisban 16-10-re győzte le az előző kiírás döntőjében a görög Olimpiakoszt. Ráadásul regnáló Európai Szuperkupa győztes is a gárda, hiszen október 18-án 19-7-re legyőzték az olasz Plebiscito Padovát. A feladat nem lesz könnyű.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában