Maga a csoda

2024.10.08. 10:07

Amikor teljesül egy kisgyermek álma – videóval

A válogatott és a Puskás Akadémia futballistája, Nagy Zsolt teljesítette egy kisgyermek álmát csapata DVSC elleni mérkőzését követően.

Szabó Róbert

Sokan próbálják megszerezni kedvenc futballistájuk mezét egy-egy mérkőzésen

Fotó: Puskás Akadémia / Facebook

Nem új keletű dolog, hogy a futballmérkőzéseken óriási táblákkal jelennek meg kisgyermekek annak reményében, hogy kedvenc futballistájuk észreveszi azt, és a találkozó végén odaadja számukra azt a mezt, amit viselt az az megelőző 90 percben. Talán mondhatjuk, hogy ez a játékosok számára semmiség, az apró szurkolónak azonban egy örökre szóló élmény, azonban azzal is tisztában kell lenni, hogy minden ilyen kérést nem tudnak teljesíteni a labdarúgók.

Ilyen élménben volt része annak a kis Puskás Akadémia szurkolónak is, aki a felcsútiak DVSC elleni mérkőzésén egy „Kérlek Nagy Zsolt add nekem a mezed!" felirítatú táblát tartott kitartóan, 90 percen keresztül a kezében. A „molinó" elkészítése, és egész meccsen át való tartása aztán megérte a fáradtságot, hiszen a lefújást követően a Lovasberényből származó válogatott futballista teljesítette a kérést. 

Az őszinte öröm természetesen nem maradt el, a kissrác örökre szóló élményt kapott, amit a lentebb látható videóban Önök is átélhetnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában