Iskolalátogatás

2024.10.24. 19:30

Az István Király Általános Iskolában jártak a Vidi játékosai

Kalmár Zsolt, Simut Mario és Bognár Petra csütörtökön az István Király Általános Iskola alsó tagozatosaival beszélgethetett rendhagyó osztályfőnöki óra keretében.

Szabó Róbert

Jó hangulatú beszélgetést tartottak az István Király Általános Iskolában

Fotó: fehervarfc.hu

Három alsó tagozatos osztályból közel 100 diák várta a Vidi játékosait csütörtök délelőtt az István Király Általános Iskola tornatermében – számolt be a hírről a fehervarfc.hu. A futballisták először a pályafutásukról és a legnagyobb élményeikről beszéltek a gyerekeknek, majd válaszoltak a felmerülő kérdésekre, például, hogy melyik csapatnak szurkolnak, mik voltak a kedvenc tantárgyaik, de az is szóba került mit sportolnának, ha nem labdarúgók lennének.

Simut Mario, Bognár Petra és Kalmár Zsolt
Fotó: fehervarfc.hu

Az eseményt egy dekázóbajnokság zárta, amelyen a győztes egy Vidi-sállal lett gazdagabb. A jó hangulatú program végén egy közös csoportkép is készült, az érdeklődőknek pedig vidis dedikálókártyát is átadtak a játékosok, valamint aláírásokat osztottak pólókra, tolltartókra és különböző vidis ajándéktárgyakra.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában