Női labdarúgás

2024.10.22. 11:19

Kiütéses Vidi győzelem Tatabányán

Magabiztos, 4-0-s győzelmet aratott a Fehérvár FC a Tatabányai SC otthonában a női labdarúgó NB II. Nyugati csoportjának 7. fordulójában.

Szabó Róbert

Sima győzelmet arattak Andorka Péter lányai

Fotó: fehervarfc.hu

Jól kezdett a Fehérvár Tatabányán, hiszen Németh Noémi góljával már a 14. percben előnybe került, aztán a 29. percben Szombati Katalin is beköszönt. A második játékrészben Németh ismét eredményes volt, a végeredményt pedig Simon Fanni állította be, 0-4.

A lányok eddig négy győzelem mellett egyszer döntetlent játszottak egyszer pedig kikaptak, így jelenleg a hatodik helyen állnak az NB II. Nyugati csoportjában. A következő fordulóban október 27-én, vasárnap 12.30 órától fogadják a Zalaegerszegi TE-t.

Női labdarúgó NB II., 7. forduló

Tatabányai SC – Fehérvár FC 0-4 (0-2)
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, Vezette: Strehó Erik (Szikora Dávid, Csékei Andor)

Tatabányai SC: Boros(Ökrös, a szünetben) – Berkovics, Polyák, Horváth Zs., Lehrreichné (Jónás, a szünetben), Tolnai, Licul-Kucera, Mészáros I., Eck (Majorosi, 16.), Horváth L. (Tóth N., 55.), Plesa

Fehérvár FC: Kovács B. – Fábián (Lelkes, 68.), Zuggó, Tóth A., Gergics – Kozma (Juhász R., 68.) – Horváth M., Szombati, Szabó B., Csilléry (Simon F., 62.) – Németh N. Vezetőedző: Andorka Péter

Gól: Németh N. (14., 77.), Szombati (29.), Simon F. (84.) 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában