Mestermérleg

17 órája

Megvoltak a lehetőségek a győzelemre

Szoros mérkőzésen játszott 1-1-es döntetlent a DVTK ellen a Puskás Akadémia. A találkozó után Hornyák Zsolt értékelt.

Szabó Róbert

Nem volt elégedett a látottakkal Hornyák Zsolt

Fotó: puskasakademia.hu

– Ezt a mérkőzést el kellett volna hogy döntsük már az első félidőben határozottabb befejezéssel, megvoltak rá a lehetőségek – kezdte értékelését Hornyák Zsolt, a DVTK elleni 1-1-es mérkőzés után. Hozzátette, nehéz értékelni egy olyan mérkőzést, ahol az ellenfél egyszer lő kapura és abból gólt is szerez.

A szakember arról is beszélt, adottak volna a lehetőségek a csapatának arra, hogy akár kettővel, vagy hárommal is vezessen az első félidőre. Mint elmondta, akkor sem lett volna elégedett, ha 1-0-ra nyernek, hiszen akkor a helyzetkihasználás miatt lett volna bosszús.

– Az ellentámadásnál Jonathan Levi hibázott, megállíthatta volna a kontratámadást. A góllal aztán kiráztak bennünket a tempóból, többek foglalkoztunk a bírói döntésekkel, amik kicsit idegessé tették a csapat játékát – folytatta értékelését Hornyák. 

Szomorúságként éli meg a tréner, hogy az utóbbi időben csak védekező stílusban állnak fel ellenük az ellenfelük, ami lehet, hogy az ő erősségüket mutatja, de ezzel meg kell küzdeniük.

– Egy hibánk három pontba került most. Ennek ellenére köszönöm a hozzáállását a csapatomnak – jelentette ki Hornyák. Elmondta, reméli többet nem hibáznak és  nem engedik, hogy az ellenfelek kontratámadásból gólt szerezzenek, mert akkor az ilyen mérkőzéseket 1-0-ra meg tudják nyerni.
A Puskás Akadémia legközelebb október 30-án, szerdán lép majd pályára 18 órától a Tatabánya vendégeként a MOL Magyar Kupa legjobb 32 csapata között. A továbbjutást nem lesz egyszerű kiharcolni, ráadásul szombaton már az Újpestet fogadja a gárda.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában