Rangadót láthattak

2024.10.26. 17:11

Orbán Viktor és Marco Rossi együtt nézte a Puskás Akadémia meccsét

A Puskás Akadémia bár jól kezdett, végül be kellett érnie egy 1-1-es döntetlennel a Diósgyőri VTK ellen a labdarúgó NB I 11. fordulójában. A mérkőzést a helyszínen tekintette meg Orbán Viktor és Marco Rossi, utóbbi talán jobban örült.

Szabó Róbert

Orbán Viktor és Marco Rossi közösen nézte a Puskás Akadémia mérkőzést a helyszínen

Fotó: M4 Sport közvetítés

A felcsúti együttes nagyszerűen kezdte az új idényt, a bajnokság egyharmada, azaz a 11. forduló után 22 ponttal áll a tabella élén, egy ponttal megelőzve a két mérkőzéssel kevesebbet játszó Ferencvárosi TC-t. Az első kör utolsó mérkőzésén Hornyák Zsolt csapata a Diósgyőri VTK ellen lépett pályára, s bár gyorsan vezetést szerzett, végül be kellett érnie egy 1-1-es döntetlennel. A találkozót a helyszínen tekintette meg Magyarország miniszterelnöke Orbán Viktor és Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya is. 

Orbán Viktor még örülhetett az elején
Lamin Colley-nak nem sok köze volt a góljához, azonban biztosan örömet okozott Orbán Viktor számára
Fotó: Koncz Márton / NSO

Orbán Viktor szomorkodhatott, Marco Rossi jobban örülhetett

Elmaradt a Puskás Akadémia újabb győzelme, az összecsapás 1-1-es eredménye annyira nem lehet örömteli Orbán Viktor számára, Marco Rossi azonban mindenképp örülhetett, hiszen Nagy Zsolt és Gera Dániel is nagyszerű teljesítményt nyújtott. A miniszterelnök szomorúságát csökkentheti, hogy a Puskás Akadémia így is feljött az NB I első helyére.

Labdarúgó NB I, 11. forduló

Puskás Akadémia FC – Diósgyőri VTK 1-1 (1-0)
Felcsút, Pancho Aréna, Vezette: Zierkelbach Péter

Puskás Akadémia FC: Pécsi – Maceiras, Golla, Stronati, Favorov (Kerezsi, 82.) – Duarte (Plsek, 82.), Nissilä – Soisalo, Levi (Szolnoki, 69.), Nagy Zs. – Colley (Puljic, 69.). Vezetőedző: Hornyák Zsolt

Diósgyőri VTK: Odincov – Gera D. (Szatmári, 89.), Csorbadzsijszki, Lund, Sanicanin – Komlósi (Holdampf, 54.) – Klimovics (Bényei, 54.), Jurek (Acolatse, a szünetben), Adedokun, Franchu (Moha, a szünetben) – Edomwonyi. Vezetőedző: Vladimir Radenkovics

Gól: Colley (3.), ill. Bényei (68.)

Sárga lap: Colley (58.), Stronati (80.), ill. Holdampf (58.), Csorbadzsijszki (58.)

A labdarúgó NB I aktuális állása:

Fotó: adatbank.mlsz.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában