Hétvége

2016.10.15. 20:36

Staféta Hetényi Zoltánnal

Vasárnapi számunk előző vendége, Kovács Sarolta Hetényi Zoltán jégkorongozónak adta át a Stafétát a következő kérdéssel együtt: Mit csinálnál, ha kapnál ajándékba egy birtokot?

Sebestyén Lilla

– Első körben nagyon örülnék, aztán valószínűleg szürkemarhákkal és lovakkal népesíteném be a területet. Saci kérdése egyébként nem véletlen: egy gazdálkodással foglalkozó képzés utolsó hetét taposom, jövő héten vizsgázom. Úgy tervezem, hogy a megtakarításaimból veszek egy kis birtokot és kiadom, aztán ha a sportolói karrierem valami miatt véget ér, esetleg több szabadidőm lesz mellette, elkezdek gazdálkodni.

Imádom a vidéki levegőt, a szürkemarhatartás egy szelete a kultúránknak, a lovak pedig nagyon spirituális állatok, élvezném a velük való munkát. Ráadásul ez olyan munka, ami fizikálisan is és lelkileg is ki tudna elégíteni és hosszú távon is nagyon élvezném. Remélem, hogy sikerül megvalósítanom ezt az álmot.

Zoltán Horváth Hajnalka fizikoterapeutának adja tovább a Stafétát. Kérdése: Nem csak a testet, a lelket is ápolod, gyógyítod. Honnan van ennyi pozitív életenergiád?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!