Hírek

2012.10.25. 17:20

Vízipóló: az olaszok ellen Fehérváron kezd a magyar válogatott

Székesfehérvár - A januári Volvo-kupa után újra Székesfehérváron játszik a magyar vízilabda-válogatott.

Bobory Balázs

A különbség annyi, hogy a januári esemény felkészülési torna volt, ezúttal azonban tétmeccsen, a Világliga második fordulójában, november 3-án ugranak a Csitáry uszoda medencéjébe a mieink, az ellenfél pedig az olimpiai ezüstérmes olasz válogatott lesz.
- Mindig nagy szeretettel jövünk Székesfehérvárra, s a januári tornával ellentétben most vérre menő csata várható, elvégre az olimpián elszenvedett vereségért vissza kell vágni az olaszoknak! Remélhetőleg ez az esemény segít abban, hogy még inkább fellendítsük az amúgy is példásan működő fehérvári pólóéletet - mondta Martin György, a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke.


A felnőtt csapatok 12 órakor kezdődő mérkőzését megelőzően a két ország juniorcsapata is összecsap, ez a találkozó 10 órakor kezdődik.
A Fehérvár Póló SE és a város rendezésében sorra kerülő páros viadal segíthet abban, hogy a vízilabda még népszerűbb, felkapottabb legyen  a királyok városában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!