Horoszkópok

2010.02.24. 23:27

Napi horoszkóp

A Szűz a bolygók jelzése szerint nyughatatlan. El kellene valahová utaznia. Keresse az attraktív emberek társaságát, mert feltöltődhet általuk. Az érzelmekre most kevesebb ideje lesz.

feol.hu

Február 25.

Kos  (március 21-április 20.)
A házimunka próbára teheti a türelmét. Nehezen tudja rábírni a családtagjait arra, hogy ők is kivegyék a részüket benne. Szerelmi téren viszont nincs oka panaszra. Nos, ez kárpótolja mindenért.

Bika  (április 21-május 20.) Ha munkát keres, ne válogasson, és ne riadjon vissza egy egészen újfajta tevékenységtől sem. Ne aggódjon, pozitív fejlemények várhatók mind területen, de még türelmesnek kell lennie.

Ikrek  (május 21- június 21.) Ön néha túl jószívű. Rendszerint enged akkor is, ha tisztában van vele, hogy a másik félnek nincs igaza. A sarkára kell állnia, és a jövőben határozottabban védelmeznie az álláspontját.

Rák  (június 22-július 22.) Egy kedvező ajánlattal lepheti meg valaki a napokban. Nem lesz könnyű választania, hiszen vélhetőleg a jelenlegi státuszával sincs különösebb gondja. Megfontoltan kell döntenie.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Ha valamilyen művészeti ágban tevékenykedik, most váratlan elismerést vagy jutalmat kaphat érte. Ami az ismerkedést illeti: ön ezekben a napokban bátrabb, oldottabb, mint máskor.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) A bolygók jelzése szerint ön nyughatatlan. El kellene valahová utaznia. Keresse az attraktív emberek társaságát, mert feltöltődhet általuk. Az érzelmekre most kevesebb ideje lesz.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) A személyes ellentétek és a rivalizálás nem zárhatók ki teljesen az életéből, de kitűnő szimata segíti önt az eligazodásban. Szerződés, megállapodás megkötésére alkalmas az idő.

Skorpió  (október 24-november 22.) Ne bízza el magát. Azért, mert volt pár sikeres napja mostanában, még nem lazíthat, mert könnyen elveszítheti azt, amit már megszerzett. Igaz ez a párkapcsolatára is. Ápolja, amint kell.

Nyilas  (november 23-december 21.) Előfordulhat, hogy csaknem lehetetlen dolgot várnak el öntől. Ám ha megfelelő jártassággal rendelkezik, akkor sikerül megtalálnia a jó megoldást a visszatérő problémákra. Kitartás!

Bak  (december 22-január 20.) A következő napok viszonylag nyugodtan telnek. Magabiztos lesz. Lendülete, tettereje segítségével könnyedén veszi az esetleges akadályokat. A környezete pozitív módon viszonyul önhöz.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Nagyon jó elképzelései vannak, már csak a részleteket kell kidolgoznia. Ha mindent alaposan átgondolt, lehet, hogy tavasszal nekiláthat a megvalósításnak. Ne beszéljen még senkinek a terveiről.

Halak  (február 21-március 20.) A Halak nem érik be a középszerű dolgokkal. Minden kihívással egyedül néznek szembe, és végezetül büszkén tekintenek vissza a teljesítményükre. Önnek is meglehet az oka most az elégedettsége.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!