hírességek sétánya

2018.08.30. 14:00

Csillagot kap Hollywoodban a Will és Grace sztárja

Eric McCormack és sorozatbeli partnere, Debra Messing csillagszomszédok lesznek.

Actors Debra Messing (L) and Eric McCormack attend the NBC TCA Summer Press Tour 2017 on August 3, 2017, in Beverly Hills, California. / AFP PHOTO / VALERIE MACON

Forrás: AFP

Fotó: VALERIE MACON

Az 55 éves kanadai-amerikai színésznek szentelt 2644. csillag leleplezése szeptember 13-án lesz. McCormack neve közvetlenül sorozatbeli partnere, Debra Messing csillaga mellé kerül a világhírű sétányon.

A többszörös díjnyertes sorozat 1998 és 2005 között futott az Egyesült Államokban. McCormack 2001-ben Emmy-díjat nyert a szériában nyújtott alakításáért. A Will és Grace egy meleg ügyvédről szólt, aki belsőépítészként dolgozó legjobb barátnőjével osztotta meg New York-i lakását.

A sorozat tavaly szeptemberben új évaddal, de a régi szereplőgárdával – McCormack, Messing, Sean Hayes és Megan Mullally – tért vissza a képernyőre. A tizedik évad első epizódja októberben kerül adásba.

A Hírességek sétányán több mint ötven éve gyűlnek a szórakoztatóipar nagyságainak csillagai. A színházi, a filmes, a televíziós, a rádiós és a zenei világ hírességei közül évente mintegy kéttucatnyian kapnak csillagot.

Borítókép: Debra Messing és Eric McCormack

AFP PHOTO / VALERIE MACON

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!