Bulvár-celeb

2024.06.22. 10:25

Festék nélkül: ők azok a sztárok, akik felvállalták, hogy őszül a hajuk

Sztárok, akik nem szégyenlil az öregedés jeleit, és akiket a természetes hajszínük még hitelesebbé és megközelíthetőbbé tesz.

MW

Patrick Dempsey filmszínész is vállalja a korával járó hajszínváltozást

Forrás: Getty Images

Az ősz haj az érettség és a bölcsesség jele. Sok sikeres hollywoodi színész is megtartotta az öregedéssel együtt járó természetes, ősz hajszínét, nők ezreinek bizonyítva ezzel, hogy  tagadhatatlan szépség rejlik az öregedésben. A lényeg az, hogy magabiztosak legyünk, és érezzük jól magunkat a bőrünkben.

96th Annual Academy Awards - Arrivals
Jamie Lee Curtis is büszkén viseli őszülő haját
Forrás: Getty Images

Tisztes, őszes halánték

A hírességek nagy hatással vannak a közvéleményre, ezért az ősz haj elfogadása által pozitív üzenetet közvetítenek. Az öregedés természetes és szép folyamat, nem szégyellni, elrejteni való probléma. Nem utolsó sorban a hajfestés mellőzésével időt és pénzt is megtakaríthatunk. Ön kipróbálná, hogy nem festi az őszülő haját?

A Life.hu cikkében lévő galériára kattintva olyan őszülő halántékú hírességeket nézegethet, akik elfogadták a természetes hajszínüket. És milyen jól tették!

 

 

 

 

 

 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában