Krimi

2024.06.15. 17:50

Sokkoló felvétel: kisbabát sodort el a vonat egy állomáson

Vérfagyasztó pillanatokat éltek meg a várakozó utasok, amikor egy anya a babakocsit túl közel tolta az érkező vonathoz.

MW

Banbury vasútállomása, ahol a szörnyű eset történt

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Az angliai Banbury vasútállomásán múlt szombaton hátborzongató képsorokat rögzítettek a térfigyelő kamerák, amikor egy babakocsiban pihenő három hónapos kisbaba egy nagy sebességgel érkező vonat oldalának csapódott. 

A képsorokon látható, ahogy a babakocsi, benne a három hónapos csecsemővel, lassan a sínek felé kezd gurulni. Az ütközés következtében a babakocsi felborult, de szerencsére az egyik várakozó utasnak volt annyi lélekjelenléte, hogy gyorsan felkapta a kisbabát a földről. 

 A csöppséggel utazó édesanyja és nagymamája sokkot kapott a történtek miatt. A mindössze alig pár hónapos baba azonban, mint a mentősök megállpították, csodával határos módon egyáltalán nem sérült meg, túlélte a megrázkódtatást - írja cikkében az Origo. 

Remélem, hogy ez a videó emlékeztetni fogja a lakosságot arra, hogy figyeljenek oda, várakozzanak a sorompók mögött, és kövessék az utasításokat a vasúti átjáróknál, hogy mindig biztonságban legyenek. Az ehhez hasonló incidensek a mozdonyvezetőkre is nagy hatással lehetnek, és arra kérem a nyilvánosságot, hogy ezt tartsák szem előtt, amikor a vasúti átjárókat használják

 – közölte a vasúttársaság főnöke. 

Íme, a nyilvánosságra került döbbenetes felvétel:

@dailymailuk Relief for this mother as her three-month-old baby was unharmed when its pram rolled into a moving train at Banbury train station #train #pram #baby #babytiktok #babiesoftiktok #mother #banbury #news #uknews #shocking #parentsoftiktok ♬ original sound - Daily Mail UK

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!