Különleges ajándék

2 órája

Így jut el kis megyénk híre egészen a párizsi olimpiáig

Tóth Norbert, a Honvéd Szondi SE sportolója gyalogló tartalékként utazik hamarosan Párizsba, hogy képviselje hazánkat, emellett pedig egy különleges ajándékot is magával visz a már ott lévő sportolóinknak.

Déri Brenda

Fotó: Kovács István

Talán még emlékeznek Kovács István egykori maratonfutó kezdeményezésére, mely az volt, hogy szeretett volna kijuttatni egy molinót, valamint egy olimpiai naplót Párizsba a magyar sportolóknak. Így, járta a településeket, hogy a napló és a molinó minél több kézbe eljusson és mindenki hozzá tudja tenni a magáét, legyen az egy rövid üzenet vagy egy kedves rajz. Ez pedig sikerült is neki, ugyanis a mai napon a naplót és a molinót a Bregyóban táborozó gyermekek társaságában átadta a hamarosan kiutazó Tóth Norbertnek. 

– Ő lesz az, akinek köszönhetően sokakhoz eljut a rengeteg jókívánsággal telt olimpiai napló hozzájárulva ahhoz, hogy minél több éremmel térjenek haza olimpikonjaink – mondta a feol.hu-nak, majd hozzátette, hogy hatalmas köszönet illeti Szentes Lászlót, a Honvéd Szondi SE elnökét, aki segítette felvenni a kapcsolatot Tóth Norbert olimpikonnal. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!