Olvasó

2008.06.05. 02:29

Nyereséges üzlet

A könyvből soha nem elég! Csak senkinek eszébe ne jusson sírni, mennyire drága a könyv, mert valóban az, különösen a legtöbb ember jövedelméhez és nap ...

MTI

A könyvből soha nem elég! Csak senkinek eszébe ne jusson sírni, mennyire drága a könyv, mert valóban az, különösen a legtöbb ember jövedelméhez és napi kiadásaihoz képest. De hogy hány helyről lehet beszerezni könyvet, azt csak az tudja igazán, aki komolyan megpróbálkozik vele! Az ember csak nagyon fiatal korában olvas mindent, utána kedve, munkája, érdeklődése szerint szelektál, s ez már csak helytakarékosság miatt is ajánlott. S kevés az az újdonság, ami nem található meg hamar az antikváriumokban. És még ezer helyen. Az elhalt rokonnál, ismerősnél, a költözéskor odahagyott kamrában, a félrerúgott ládában, a megszűnt irodában, a kiselejtezett falusi könyvtárban, a felszámolt intézményben, hagyatékban, nagy leárazásokon, bolhapiacon, hajléktalanok pokrócain. Utoljára barátnői könyvcsereberét tartottunk, s mi, négy kékharisnya, boldogan csaptuk hónunk alá új szerzeményeinket. Egy fillér kiadás nélkül megajándékoztuk egymást! Nyertünk is a bóton , s szakácskönyv is jutott mindenkinek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!