Voks 2024

2024.05.29. 18:04

Kocsis Máté: aki Gyurcsányékra szavaz, az háborúpárti képviselőt küld Brüsszelbe

Legyen világos: aki Gyurcsányékra szavaz, az háborúpárti képviselőt küld Brüsszelbe - közölte szerdai Facebook-bejegyzésében a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője.

MW

Kocsis Máté, a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője beszél a Fidesz-KDNP választási fórumán Tiszaújvárosban 2024. május 28-án

Forrás: MTI

Fotó: Vajda János

Kocsis Máté a bejegyzésében megosztotta Gyurcsány Ferencnek, a DK elnökének egy 2023. február 24-én közzétett Facebook-bejegyzését, amely a Demokratikus Koalíció Oroszország kiűzése Ukrajnából közös európai feladat! feliratú molinóját ábrázolja. 

Kocsis Máté azt írta: 

a baloldal vezére nem egyszer kifejtette, hogy beleártaná magát az orosz-ukrán háborúba. 

"Most persze kevésbé mondja, tudja, hogy nem népszerű álláspont itthon. De minek nevezzük azt, aki közös európai feladatnak tartja a háborút?" - tette fel a kérdést a Fidesz frakcióvezetője. 

"Pont mint a brüsszeli központ. A védőfelszerelésektől eljutottak odáig, hogy katonák küldéséről és kötelező sorkatonaságról folyik a párbeszéd. Ebbe szállna bele Gyurcsány is. Elment az eszük!" - fogalmazott. 

"Nem közös európai háborúskodás kell, hanem béke! Június 9-én megüzenhetjük nekik!" - olvasható Kocsis Máté Facebook-bejegyzésében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában