Nagygyűlés

2024.06.23. 10:13

Trump: hamarosan újra nagy nemzet leszünk! (videó)

A határ biztosítását, a közrend helyreállítását és a Biden-kormányzat gazdaságpolitikájának eltörlését ígérte Donald Trump volt amerikai elnök philadelphiai kampánygyűlésén.

MW

Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje támogatóihoz beszél a philadelphiai Liacouras Centerben rendezett kampánygyűlésén

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Shawn Thew

Nagygyűlést tartott Donald Trump volt amerikai elnök, a republikánusok valószínű elnökjelöltje az egyik az amerikai elnökválasztás szempontjából kulcsfontosságú úgynevezett csatatérállam, Pennsylvania legnagyobb városában, Philadelphiában. A demokrata vezetésű városban óriási tömeg fogadta Trumpot – számolt be róla a Magyar Nemzet a New York Post amerikai napilap cikke alapján.

„Alig négy évvel ezelőtt nagy nemzet voltunk, és hamarosan újra nagy nemzet leszünk” – ígérte a volt elnök.

A Biden-kormányzat alatt kevés közösség szenvedett annyit, mint Philadelphia – idézte Trumpot a Fox News amerikai televíziós hálózat. Az erőszakos bűncselekmények és a bolti lopások számának emelkedését egyértelműen az illegális migrációval hozta összefüggésbe, és „Biden-féle migránsbűnözésnek” nevezte.

A teljes cikk ITT olvasható el!



 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában