Bukta

2024.07.13. 21:19

Nem igazán voltak kíváncsiak a fesztiválozó fiatalok Magyar Péterre (videó)

Alig néhány tucatnyian voltak kíváncsiak a politikus panelbeszélgetésére.

Nagyon kevesen voltak kíváncsiak a baloldali politikusra, még a magasságában is csalódtak a lányok

Forrás: Mandiner olvasói

Magyar Péter a fiatalok egyik kedvenc fesztiváljára, az  EFOTT-ra is kiment, mint arról a Tisza Párt alelnöke a közösségi oldalán is beszámolt – írja a Mandiner.

A lap úgy értesült, hogy Magyar Péter az eredeti tervek szerint egy színpadon beszélgetett volna a fesztiválon. Fel is ment a színpadra, de amikor látta, hogy kevesen vannak, inkább lement.

Mivel a szervezők várakozásait is alulmúlta a fiatalok érdeklődése, végül kitalálták, hogy nem a színpadon fognak beszélgetni, hanem akkor beülnek „a közönség közé”.

Információik szerint Magyar Péter kérte is az érdeklődőket, hogy hozzák közelebb a sörpadokat az ő asztalához, azonban a helyszíni fotók tanúsága szerint így sem lett átütő a létszám,

mindössze néhány tucat fiatal követte a helyszínen a panelbeszélgetést.

A közönség egy részét ráadásul nem is az érdeklődő fiatalok, hanem Magyar Péter testőrei tették ki.

Magyar Péter saját élő videója szerint sem volt nagy érdeklődés

A Tisza Párt alelnökének közösségi oldalán követhető élő közvetítés is azt bizonyította, hogy alig kíváncsiak a helyszínen a baloldali politikusra. 

Az eseményen egyébként a beszélgetés nagy része Magyar Péter diszkóbotránya miatti magyarázkodással telt, amikor a politikus a földön csúszott-mászott egy nála jóval fiatalabb lány lábai között, minősíthetetlenül viselkedett, erőszakosan kikezdett nőkkel, konfliktusba került többekkel, míg végül a biztonsági őrök vezették ki a lokálból.

Magyar Péter magyarázkodása mellett egy megmosolyogtató jelenetre is felhívta a figyelmet egy olvasó. Beszámolója szerint a közelében ülő lánytársaságban a beszélgetés elején arról volt szó, hogy nem ilyennek képzelték Magyar Pétert, azt hitték, hogy magasabb.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában