Megpróbáltatások

2024.07.14. 20:27

Szánthó Miklós: látszik hova vezet a "toleranciabajnokok" intoleranciája

Most még inkább igaz: együtt erő vagyunk, és csak együtt vagyunk erő – írta közösségi oldalán az Alapjogokért Központ vezetője.

MW

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ fõigazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

Mint az Alapjogokért Központ vezetőjét és a #CPACHungary főszervezőjét, mélységesen megdöbbentett a Donald Trump ellen elkövetett merénylet. Szívünk és imáink az USA korábbi – és remélhetően következő – elnökével vannak. 

Most még inkább igaz: együtt erő vagyunk, és csak együtt vagyunk erő - megpróbáltatások idején is. Az elképzelhetetlen tragédia csak néhány centiméterre volt, a Mindenható mégis megóvta Trumpot a végzetesnek tűnő pillanatban. Az elnök bátorsága, ereje és rendíthetetlen elszántsága, hogy küzdjön nemzetéért és egy békésebb világért, fényesen ragyogott fel azon az ikonikus fényképen, amely bejárta a sajtót

 – fogalmazott vasárnap esti, közösségi oldalán tett bejegyzésében Szánthó Miklós.

Az Alapjogokért Központ vezetője a sajtó kapcsán emlékeztetett, hogy annak balliberális része évek óta uszít, gyűlöletet kelt és politikai aktivizmussal boszorkányüldözést szervez mindenki ellen, aki "nem fogadja el az éppen aktuális progresszív-neomarxista "katekézist": legyen szó akár migrációról, akár genderőrületről, akár jelenleg háború VAGY béke kérdéséről".  

És látszik, hogy hova vezet a "toleranciabajnokok" intoleranciája: pár héttel ezelőtt Fico, most Trump... Nagyon bízunk benne és azért fohászkodunk, hogy e mondat ne folytatódhasson a jövőben

 – hangsúlyozta Szánthó Miklós.

A CPAC Hungary főszervezője ismétrelten megerősítette: az Alapjogokért Központ küldöttsége jelen lesz a közelgő Republikánus Nemzeti Konvención, ahol Trumpot hivatalosan is pajzsra emeli elnökjelöltként az amerikai jobboldal. Szánthó szerint ahogy az amerikai republikánusok legnagyobb éves gyűlésének, a CPAC-nek évente megtartott magyarországi eseménye, úgy ez is a Trump által megtestesített józan, antiglobalista, békepárti jövőkép iránti rendíthetetlen támogatásunk bizonyítéka.

Trump egészsége, kurázsija és novemberi győzelme nem csak az Egyesült Államok népének, nem csak Magyarországnak, de az egész nyugati világnak elemi érdeke, hogy a 2000-es évek első, hanyatlást és háborúkat hozó negyedszázada után prosperitást, békét és a normalitás reneszánszát hozó évek jöhessenek. Isten áldja Donald Trumpot! Isten áldja Amerikát Isten áldja Magyarországot!

 – zárta bejegyzését Szánthó Miklós

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában