Vállalhatatlan viselkedés

2 órája

A baloldal eszköze az agresszivitás: garázdaság, erőszakoskodás a repertoárban

A Magyar Nemzet cikke szerint szinte már mindennapos, hogy a baloldali politikusok durva és erőszakos módon lépnek fel.

MW

Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke a debreceni Református Nagytemplom előtt tartott anyák napi nagygyűlésen 2024. május 5-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A lap azt írja,

nemrég derült ki, hogy Donáth Annát, a Momentum bukott elnökét hivatalos személy elleni erőszak vádjával idézte be az ügyészség. Emlékezetes, hogy korábban Donáth párttársát, Fekete-Győr Andrást bűnösnek mondta ki a bíróság, amiért egy tüntetésen pirotechnikai eszközt dobott a rendőrök közé. A DK-s Varju Lászlót szintén elítélte a bíróság garázdaság vétsége miatt.

Fenyegetőző Magyar Péter

Alig néhány hónapja tűnt fel a politikában Magyar Péter és a Tisza Párt, ám már így is több botrányos eset fűződik hozzájuk. Néhány hete Magyar Péter az Ötkert nevű szórakozóhelyen egy őt videózó férfi telefonját elvette, majd a Dunába dobta. Magyar Péter erősen ittas volt, fiatalkorú lányokkal táncolt, erről több videófelvétel is készült.

A jelen lévő lévő szemtanúk szerint a Tisza Párt elnöke folyamatosan fenyegetőzött, hogy ha valakinek nem tetszik valami, akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert hogy ő ezt bármikor el tudja intézni.

Magyar Péter mellett Radnai Márk, a Tisza Párt új alelnöke szintén botrányt okozott, amikor verőemberekkel az oldalán fenyegette meg azt a férfit, aki felvételeket készített Magyar Péter botrányos belvárosi bulizásáról.

Botrányos demonstráció

A baloldal agresszív politizálásának a tetőpontja volt, amikor 2018 decemberé­ben ellenzéki politikusok törtek be az MTVA székházába. A két napig tartó ostromhoz több, azóta elhíresült pillanat kapcsolódik.

További részletekért kattintson.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában