Wokebusters

2 órája

Alapjogokért Központ: a konzervatív tábornak teljes gőzzel kell támadásba lendülnie

„Nem kisebb a célunk, mint hogy a progresszív világ legrettegettebb ellenfele legyünk” – mondta Gavin Wax, a New York-i Fiatal Republikánusok Klubjának (NYYRC) elnöke az MCC Feszten.

MW

Koskovics Zoltán, az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzője (b) és Gavin Wax, a New York-i Fiatal Republikánusok Klubjának (NYYRC) elnöke az MCC Feszten

Forrás: Alapjogokért Központ

A CPAC Hungary konzervatív erőközpont szerepét viszi tovább a Wokebusters, az Alapjogokért Központ által felállított gyorsreagálású hadtest. Nem kisebb a célunk, mint hogy a progresszív világ legrettegettebb ellenfele legyünk

– fogalmazott Gavin Wax, a New York-i Fiatal Republikánusok Klubjának (NYYRC) elnöke az MCC Feszten, írja a Magyar Nemzet.

A fiatal amerikai politikus a frissen felállított Wokebusters nemzetközi nagykövete, aki Koskovics Zoltánnal, az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzőjével beszélgetett Esztergomban.

A woke legyőzéséhez annak három alapvető megjelenési formáját kell támadásba venni: az örök háborút, a genderőrületet és a tömeges migrációt

– hangsúlyozta Koskovics Zoltán.

„Egyetlen esélyünk van: nem védekeznünk, hanem támadnunk kell – ez a Wokebusters feladata”

– húzta alá Gavin Wax.

A felek arról is beszéltek, hogy napjaink legfontosabb kérdése a tömeges migráció: ennek igája alatt nyög Európa és az Egyesült Államok is.

További részletekért kattintson.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában