Elemzés

2 órája

Alapjogokért Központ: átveréssel mentené át hatalmát az Egyesült Államok Woke elitje

Kamala Harris lett a Demokrata párt hivatalos elnökjelöltje.

MW

Kamala Harris amerikai alelnök, a Demokrata Párt elnökjelöltje köszönti támogatóit a Wisconsin állambeli Milwaukee Fiserv Arénában rendezett kampányrendezvényen 2024. augusztus 20-án

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Justin Lane

A Demokrata Párt ezen a héten emelte pajzsra Kamala Harrist, aki így hivatalosan is elnökjelölté vált az idei, kiemelt fontosságú választásokon. Az Egyesült Államok ultraprogresszív háborúpárti Woke elitje mindent elkövet hatalma megmentése érdekében. Ezzel szemben a konzervatív erők közös fellépésére van szükség, hiszen a progresszívek az egész nyugati világ békéjét és jólétét veszélyeztetik. A háborús konfliktusokból és a gazdasági hanyatlásból Donald Trump elnöksége jelentheti a kiutat – tájékoztat honlapján, az Alapjogokért Központ, amely a Wokebusters létrehozásával kíván hozzájárulni kultúránk valódi értékeinek védelméhez.

Harris jelöltségének megerősítésével lezárult egy olyan eseménysorozat, amely az előző választási ciklusban vette kezdetét, és minden kétséget kizáróan a valaha volt legnagyobb politikai szemfényvesztés volt, de még inkább az amerikai nép elleni legaljasabb árulás az USA történetében. Az elmúlt négy évben semmi sem volt igaz, átlátható vagy őszinte abból, amit a demokraták tettek. Egy pillanatig sem voltak tisztességesek a választóikkal – írja az  Alapjogokért Központ elemzésében.

A nagy átverés, amelyet a Demokrata Párt gépezete az amerikaiakkal szemben elkövetett, 2020 tavaszán kezdődött. Joe Biden ekkor úgy tűnt, hogy el fogja veszíteni az előválasztást Bernie Sandersszel szemben, mígnem az elit a megfelelő pillanatban visszaléptette a mérsékeltebb riválisait, és ezzel biztosította számára a jelölést. Alelnökjelöltjének egy szürke politikust választott, Kamala Harrist, aki nem szerzett szavazatokat az előválasztásokon, és egyetlen hozzájárulása a választási kampányhoz az volt, hogy ő volt a "Woke királynő", a politikai korrektség kvintesszenciája. Ami ezután következett, az az emberemlékezet óta legkevésbé transzparens és leggyanúsabb elnökválasztás volt, amelynek kimenetelét illetően a fél országnak kétségei voltak, Joe Biden pedig az amerikai hadsereg különleges erőivel őrzött Fehér Házba költözött – emlékeztet az Alapjogokért Központ.

Az elkövetkező három és fél évben a demokrata gépezet, a washingtoni bürokrácia és a liberális média összehangolt megtévesztési kampányba kezdett, hogy meggyőzzék a közvéleményt, hogy Biden irányítja az országot. Amint az nemrégiben mindenki számára világossá vált, ez nem így volt. A névleges elnök egy idős, elveszett ember volt, akit súlyos és egyre fokozódó szellemi hanyatlás gyötört. Nyomatékosítsuk, hogy a Biden-adminisztrációban mindenki – legfőképpen maga Kamala Harris – pontosan tudta, hogy az elgyötört öregember a Fehér Házban nem képes ellátni az elnöki feladatokat, de ez nekik így tökéletesen megfelelt

– derül ki az elemzésből.

Az Alapjogokért Központ emlékeztet: a demokrata párti elit és a mély állam a háttérben munkába lendült és radikális, ultraprogresszív társadalmi mérnökösködésbe fogott. A Woke szekta elindult egy olyan úton, amelynek általuk tervezett végpontja egyértelműen az új dogma államvallássá emelése volt. Ezzel egyidejűleg olyan katasztrofális külpolitikát folytattak, amely nem egy, hanem két háborúhoz vezetett – Ukrajnában és Gázában –, amelyek nap mint nap katasztrofális eszkalációval fenyegetnek, és amelyek gazdasági következményei tönkretették Európát, és indokolatlan és igazságtalan terhet róttak az amerikai adófizetőkre. 

Ha a baloldal – Harris vezetésével – megőrzi hatalmát, csak a vérontás fokozódására számíthatunk, a konfliktusok lezárásának egyetlen esélye Donald Trump győzelme lenne

 – írják.

Amikor az idei választási kampány elkezdődött, a Demokrata Párt elhatározta, hogy egy ravasz puccsot hajt végre. Tudták, hogy Joe Biden megromlott egészségi állapota nem teszi lehetővé, hogy novemberig kampányoljon, de soha nem állt szándékukban, hogy a saját szavazóiknak beleszólást engedjenek abba, hogy ki lépjen a helyére. Egy színlelt előválasztást tartottak, amely során minden esélyes jelöltet arra szólítottak fel, hogy maradjon távol, vagy – ifjabb Robert F. Kennedy esetében – egyszerűen eltávolították. Amikor Biden „nyert”, előrehozott elnökjelölti vitát tartottak, ahol a korábban az újraválasztásáért küzdő elnök szerepét játszó idős úr a közönség szeme láttára teljesen szétesett.

Az elemzés folytatása IDE KATTINTVA olvasható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában