Wokebusters

2024.08.06. 06:44

Szánthó Miklós: a woke maga a kommunizmus, csak újrahasznosított formában

Szánthó Miklós interjút adott a Magyar Nemzetnek, amelynek keretében szóba került a jobboldal gyorsreagálású nemzetközi hadteste, azaz a Wokebusters. Az Alapjogokért Központ főigazgatója beszélt az új kezdeményezésről, az olimpiáról és a woke és a háborús propaganda közötti összefüggésről is.

MW

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

– A napokban bejelentette, hogy az Alapjogokért Központ elindítja a Wokebusterst, a jobboldal gyorsreagálású nemzetközi hadtestét. Mi hívta életre ezt a kezdeményezést?

– Mi más, mint maga a woke?! Elsőre kifejezetten idegenül cseng ez a szó, pedig mi, közép-európaiak nagyon is jól ismerjük: ez maga a kommunizmus, csak a korszellemhez illeszkedő, újracsomagolt formában. Persze, éberséget jelent. Rákosiék is ezt mondták: „Éberség, elvtársak, éberség!” Szocialisták és liberálisok vadházasságának szerelemgyereke ez a woke, csak most osztályharc helyett társadalmi igazságharc, cenzúra helyett politikai korrektség, proletáröntudat-építés helyett érzékenyítés van, de a lényeg ugyanaz: a nyugati, keresztény kultúra eltörlése, a nemzeti lét lebontása, az állami szuverenitás elsorvasztása, a család szétverése. Leninék, Kun Béláék célja is ez volt: támadni az egyházakat, világproletariátust építeni, a gyermeket szembefordítani a szüleivel. Modern köntösben ez ma az úgynevezett eltörléskultúra, műalkotások, intézmények átírása, átnevezése „bűnös” múltjuk miatt; erről szól a döntéshozatal kiszervezése helyi-nemzeti szintről nemzetközi testületek és hálózatok kezébe; és legfőképpen erről szól a genderpropaganda, hiszen az új elvtársak jól tudják, hogy a birodalmi, diktatórikus törekvések gátját mindig is a család képezte. Erkölcsi, politikai, de már egészségügyi kötelesség is nyílt sisakos támadójátékot indítani ezzel az istentelen, hazátlan, gyermekellenes kurzussal szemben. Erről szól a Wokebusters.

– Milyen főbb feladatai lesznek ennek a kommunikációs riadóláncnak, amelyről fogalmaztak már úgy, hogy a konzervatív frontvonal politikai akcióközösége?

A gyorsreagálású hadtestnek két csapásiránya lesz: egyfelől valóban egy riadólánc, egy korai előrejelző rendszer, amellyel online gyorsan tudjuk mozgósítani a globális térben már összerendezett jobboldali erőket, akiket akár a CPAC Hungaryről, akár a magyar konzervatívok más nemzetközi hálózataiból ismerünk.

– Ha támadnak minket, fake news hadjáratot indítanak ellenünk, szerveződjünk harcvonalba közösen – vagy proaktívan indítsunk mi ügyeket. Óriási erő rejlik abban – és itt érdemes tanulnunk a liberálisoktól –, ha bejáratott európai, észak- vagy dél-amerikai kapcsolati hálóval rendelkezik egy politikai oldal: egy e-mail, egy telefon, egy gyors személyes találkozó, ahol nem kell Ádámtól és Évától elmagyarázni az adott ügyet – legyen szó akár Magyarország lejáratásáról, közös fellépésről, a szülői jogokat támadó amerikai akciókról vagy épp a spanyol jobboldali sajtó ellehetetlenítéséről. Félszavakból is értjük és támogatjuk egymást. A magyar és más, külföldi jobboldali erők szoros együttműködésének köszönhetően a kapcsolatok már kiépültek, most ezeket kell mozgásba hozni.

– Hogyan működik majd a gyakorlatban a Wokebusters? Tudna mondani erre példát is?

– Az online térnyerésre aktuális példa a wokelimpia ügyében indított petíciónk: az azért mégse járja, hogy férfiak vernek nőket, és ezért még érmet is kaphatnak. De sajnos ez maga a woke, már ott van az olimpia szégyenteljes megnyitóján és a bokszmeccseken is. A riadólánchoz csatlakozhat bárki, akinek elege van a bolsewoke-ok ármánykodásából a cpachungary.com/wokebusters oldalon – megtette ezt már Bárdosi Sándor, Nagy Feró vagy a megafonosok is. Köszönet minden eddigi csatlakozónak ezúton is. Hozzáteszem, az infoáramoltatás és a tapasztalatcsere azért is elengedhetetlen, mert minket itt Magyarországon talán most ütött – szó szerint és átvitt értelemben is – arcon, hogy férfiak mit is keresnek női versenyszámokban, miközben az USA-ban ez sokéves jelenség, ahogy a genderagymosás eredményeként nemváltoztató kezelésnek alávetett gyermekek szüleinek jogfosztása is. Tudnunk kell arról, hol és hogyan ármánykodnak a neomarxisták a világ egyes pontjain, hiszen módszereik hasonlóak, és ha idejekorán értesülünk a boszorkányságaikról, előre fel tudjuk magunkat vértezni. De a kérdésre visszatérve: az online gyakorlatok mellett másfelől természetesen konferenciákat, tréningeket, ifjúsági találkozókat és táborokat is szervezünk majd, hogy minél többen csatlakozzanak az akcióközösséghez.

A Magyar Nemzet teljes cikke IDE KATTINTVA olvasható tovább.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában