Elterelő manőver

3 órája

Az egészségügyi államtitkár is reagált Magyar Péter kórházak ellen indított hecckampányára (videó)

Takács Péter közösségi oldalán reagált a Tisza Párt elnökének kórházakban tartott „kampánykörútjára”, azon belül is Magyar Péter „VIP” kórházi ellátásról szóló kijelentésére. Azonban a Tisza Párt elnöke a saját csapdájába esett: Magyar Péter azzal a szándékkal érkezett a Honvéd Kórházba, hogy leleplezze azt, hogy milyen ellátásban részesülnek a kormány tagjai, tette mindezt úgy, hogy ő maga is részesült ebből.

MW

Takács Péter, a Belügyminisztérium egészségügyért felelős államtitkára is reagált Magyar Péter kórházakkal kapcsolatos látogatásaira

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

„Különösen nagy pofátlanság, hogy éppen te hergelsz VIP-ellátást emlegetve, hiszen ha valaki szakértője a VIP-életérzésnek, az éppen te vagy! Nem is olyan rég még pontosan te voltál az, aki minden egyes alkalommal VIP-ellátást követelt ki magának, rokonainak, barátainak – erre akkor egy miniszter asszony férjeként feljogosítva érezted magad. Ezt bizonyítják a velem és más kórházigazgatókkal történt üzenetváltásaid, amiket bármikor készséggel a nyilvánosság elé tárunk” – írja az államtitkár a bejegyzésében.

Takács Péter posztjában úgy fogalmaz a Tisza Párt elnökének a lépésével kapcsolatban, hogy:

kínosan próbálod eltagadni a nyilvánosság előtt, de ez az igazság: a luxus, a kivételezettség, a VIP-élmény bűvöletében élsz. A kórházak ellen indított hecckampányod is csak azt a célt szolgálja, hogy eltereld a figyelmet a rongyrázó életviteledből fakadó botrányokról.

Magyar Péter beismerte, hogy jogosult volt „VIP” kórházi ellátásra

A Tisza Párt elnöke a Magyar Nemzetnek árulta el, hogy egykori felesége révén jogosult volt „VIP” kórházi ellátásra. Magyar Péter a Honvéd Kórházban folytatta kórházjáró turnéját, ahol azt akarta bemutatni, hogy milyen körülmények között gyógyulnak a kormánytagok.

Magyar Péter: „Én? Soha nem kértem VIP ellátást.”

Riporter: „Volt erre jogosultsága?”

„Nem, nem volt. Hát nyilván a feleségem okán volt igen” – ezzel a zavaros válasszal ismerte be Magyar Péter, hogy az általa „VIP kórházi ellátásnak” nevezett szolgáltatásra volt jogosult, egykori felesége, Varga Judit révén. A Tisza Párt elnöke azzal a szándékkal érkezett a Honvéd Kórházba, hogy leleplezze azt, hogy milyen ellátásban részesülnek a kormány tagjai, tette mindezt úgy, hogy ő maga is részesült ebből.

A teljes cikk IDE KATTINTVA olvasható!

„Amit te nyilvánvalóan hangulatkeltés szándékával VIP-nek nevezel, az valójában a Speciális Rendeltetésű Centrum. Itt olyan betegek kezelése zajlik, akiknek biztonsági szempontból indokolt a fokozott védelme:

- humanitárius program keretében Magyarországra szállított ukrán sebesültek
- misszió során megsérült szövetséges NATO-országok katonái
- szolgálatteljesítés közben sérülést szenvedett, bűnszervezetbe beépült rendőrök 
- és – ahogyan ez minden országban bevett gyakorlat – a nemzetbiztonsági szempontból különösen védendő állami vezetők” – részletezi posztjában az egészségügyi államtitkár. 

Mivel a Centrum NATO minősítésű egység, természetesen semmilyen képes dokumentáció ott nem készülhet. Ezt nyilván szintén tudod, de arra majd tökéletesen alkalmas lesz a kis akciód, hogy újra áldozat pózba vághasd magad és diktatúrát kiálthass, ahogy azt tették már előtted számtalanszor a hozzád hasonló globalista politikusok

 – hívja fel a figyelmet Takács Péter.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában