Fényűzés

20 órája

Nem veti meg a luxust: így él Magyar Péter és köre

A Tisza Párt politikusa szereti költeni a pénzt.

MW

Magyar Péter

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A dúsgazdag baloldali politikus ugyan rendszeresen bírálja az elitet, azért maga is élvezi a luxust és a VIP-előjogokat. Júniusban egy belvárosi luxusklubban botrányosan viselkedett: részegen megütött egy civilt, elvette a telefonját és a Dunába dobta, és az is kiderült, hogy fiatal lányokat zaklathatott. A klubban, ahol milliókat lehet elkölteni egy-egy este alatt, Magyar drága italokat fogyasztott – írta meg az Origó.

A 43 éves politikus szakítása után luxusklubokban próbál fiatal lányokat felszedni, és feltűnően élvezi a fényűzést. A Sziget fesztivál VIP-részlegében is látták pezsgővel, előre foglalt asztalnál. 

Magyar pártjának alelnöke, Radnai Márk, hasonlóan luxuskörnyezetből érkezett, és magamutogató életstílusa miatt „nagyszájú, erőszakos” emberként ismert. Nagy Ervin se panaszkodhat, extravagáns otthonát Magyarország öt legszebb lakása közé választották 2023-ban.

A teljes cikk további részletekkel IDE KATTINTVA olvasható.

.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában