Luxus

3 órája

Magyar Péter folytatta a bulizást: kétes hátterű hajón, félmeztelenül fotózták le a Dunán

A Ripost cikke szerint egy kartell-csalásban résztvevő cég milliárdokat érő bulihajóján, Michelin-csillagos séf társaságában, félmeztelenül borozva eresztette ki a gőzt a Tisza Párt elnöke.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt EP-képviselője sajtótájékoztatót tart Strasbourgban a júniusi választások eredményeképpen létrejövő Európai Parlament (EP) alakuló ülésének napján, 2024. július 16-án

Forrás: MTI

Fotó: Purger Tamás

Miután egy hajón, látványosnak szánt élő videóban Magyar Péter megküzdött a kenyérdagasztással, kiderült, hogy mindez egy kartell-csalásban résztvevő cég milliárdokat érő bulihajóján történt. Ha pedig már egy 3-4 millióért bérelhető, több milliárdot érő hajón dagasztott kenyeret, a Tisza Párt elnöke úgy gondolta, hogy nem egy pék, hanem egy Michelin-csillagos szakács legyen a segítője – írta a Ripost.

A lap fotósai a közelből nézték végig, ahogy, miután Magyar és segítője végzett a kenyérdagasztással, kamerán kívül azonnal borozni kezd, majd egyik cigarettát gyújtotta a másik után – számoltak be a történtekről a Ripost munkatársai.

A Tisza Párt elnöke már az élő TikTok-videó közben is panaszkodott, hogy nem ihat alkoholt, mert akkor „letiltanák” a felületről.

Magyar Péter egyik cigarettát szívta a másik után a bulihajón
Forrás: Ripost

Magyar Péter később a társaság kellős közepén levetkőzve mutatta meg magát a Duna parton nézelődőknek is. A boros pohár persze végig kézben volt – írta a lap.

A hajó, amin a Tisza Párt elnöke bulizott, egy kartellezés miatt nemrég súlyos milliókra megbüntetett cég tulajdona. A cég vezető munkatársa nem más, mint Ordas Eszter, aki korábban az egyik megbüntetett kartell-cég tulajdonosa is volt,  Magyar Péter fővárosi listáján pedig megkapta a második helyet – mutatott rá a Ripost.

Érdekesség, hogy Magyar Péter társasága még a baloldalon is kicsapta a biztosítékot: korábban Karácsony Gergely is hangot emelt a kétes alakok ellen.

További részletekért kattintson.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában