„Szükséges rossz”

7 órája

Magyar Péter hívei megosztottak Karácsony Gergely munkásságával kapcsolatban

A múlt héten megtörtént az első, informális találkozás Karácsony Gergely, a DK–MSZP–Párbeszéd főpolgármestere és Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke között. Bár mindkét fél szűkszavúan nyilatkozott a találkozóról, ezzel szemben a Tisza Párt támogatói megosztották kétségeiket az együttműködésről.

MW

A Tisza Párt támogatói korántsem egységesek Karácsony Gergely támogatását illetően

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Molnár István Péter

A múlt héten megtörtént az első, informális találkozás Karácsony Gergely, a DK–MSZP–Párbeszéd főpolgármestere és Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke között. Az egyeztetésről mindkét fél szűkszavúan nyilatkozott, Magyar Péter a közösségi oldalán mindössze annyit közölt:

„A mai napon informális egyeztetést folytattam Karácsony Gergely főpolgármester úrral. A Tisza Párt nevében a közeljövőben a többi fővárosi frakció vezetőjével is felveszem a kapcsolatot.

Karácsony Gergely a főpolgármesteri hivatal sajtóosztályán keresztül juttatott el a médiának egy rövid közleményt, amelyben megerősítették a találkozó tényét, és azt ígérték, az egyeztetés eredményéről a megbeszélések lezárta után ad tájékoztatást a Városháza – olvasható a Magyar Nemzet cikkében.

Azonban a Tisza Párt támogatói korántsem egységesek Karácsony Gergely támogatását illetően. A Tisza Párt Discord-csoportjában erről vita is kerekedett, ugyanis sokan Karácsony Gergelyt köpönyegforgatónak tartják, mások pedig szükséges rosszként tekintenek rá.

A csávó egy szélkakasba oltott kaméleon hazudozógép

– írta az egyik felhasználó, aki ezek után megjegyezte, véleménye szerint elvehetnék Magyar Pétertől a telefont, ugyanis kellemetlennek tartja, hogy a Tisza Párt vezetője mindenkivel kommentháborút vív a közösségi médiában.

A cikk IDE KATTINTVA folytatódik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában