Összeborulás

2 órája

Összenő, ami összetartozik: Magyar Péter védelmébe vette Soros Györgyöt

A Tisza Párt elnöke egyhamar pálforduláson esett át. Magyar Péter pár hónnap ezelőtt még elítélte Soros György hazánk elleni ténykedését, most pedig az amerikai üzletembert mosdatja.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke

Forrás: MTI

Fotó: Bodnár Boglárka

„Olvasom az ellenzék legújabb amerikai nyilatkozatát. Azt látom, hogy az óbaloldal és az újbaloldal szerint is antiszemitizmus elutasítani Soros György nézeteit. Nincs új a nap alatt! Ezzel tulajdonképpen ismét sikerült egész Magyarországot leantiszemitázniuk. Hiszen mi, magyarok nem értünk egyet a nemzetállamok megszüntetésével, a migránsok beengedésével és a háborús propagandával” – fogalmazott Orbán Balázs a Facebook-oldalán megosztott bejegyzésben.

Nekik Soros György mosdatása fontos, nekünk a határaink és a szuverenitásunk megvédése. Tessék választani!

– tette hozzá a miniszterelnök politikai igazgatója.

Magyar Péter a The Washington Post amerikai lapnak arról beszélt, hogy a magyar állam lényegében nem működik, csak propaganda és hazugságok vannak. A Tisza Párt újdonsült elnöke elmondta, szerinte Orbán Viktor „propagandagyára” milyen károkat okozott a magyar demokráciának – idézi a lapnak adott interjút a Mandiner.

„2010 óta az Orbán-kormány politikáját a migránsokkal és az LMBTQ+ jogokkal szembeni tiltakozásra, valamint az Európai Unióval szembeni bizalmatlanságra alapozza, és azt hirdeti, hogy Soros György titkos összeesküvéseket sző Magyarország destabilizálására. Ez utóbbi klasszikus antiszemita toposz” – írta a cikk.

A teljes cikk ITT olvasható!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában