Új hétvége, új barátnő

2 órája

Itt van Magyar Péter újabb csajozós videója

Társkereső showt csinál a politikából, váltott partnerekkel próbálkozik Magyar Péter – mutat rá összeállításában a Ripost.

MW

Magyar Péter a Tisza Párt egyik korábbi rendezvényén

Forrás: AFP

Fotó: Isza Ferenc

Miután váratlanul szakított barátnőjével, Vogel Evelinnel, Magyar Péter folyamatosan próbálkozik valamiféle új kapcsolattal. Egyelőre nem látni a Tinderen, a híres-hírhedt társkeresőn, ahol korábban rendszeresen vadászott alkalmi partnerekre. Máshol talált terepet magának a Tisza Párt elnöke, akinek szinte minden „politikai” megnyilvánulása a közösségi médiában a partnervadászat, a társkeresés, a nőzés és a szex témakörében zajlik – írja cikkében a Ripost.

Jellemző az is, hogy nemrég a közösségi oldalát is átkeresztelte, azóta az Instagramon The Man (A Férfi) néven fut...

A Férfi – így aposztrofálja magát a politikus a közösségi oldalon
Forrás: Ripost/Magyar Péter Instagram-oldal

A hétvégén Magyar és legközelebbi aktivistái a budapesti alvilág kedvenc szórakozóhelyén, az ukrán milliárdosok tulajdonában lévő LOCK-ban hirdettek regisztrációhoz kötött Tisza-partyt, 10 ezer forintos belépőkkel.

Magyar Péter itt is nyomban kihasználta a lehetőséget, és látványos, „beizzított” tánccal igyekezett közelebb kerülni egy hölgyhöz. A videó tanúsága szerint ezúttal némiképp igyekezett visszafogni magát, de azért bele-belelendült. Most csak félig guggolt le a hölgy elé, és ezúttal nem mászkált négykézláb...

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában