Egyenes válasz

2 órája

Kijózanító levelet kapott Magyar Péter Lázár Jánostól

A Tisza Párt elnöke reality show-t rendezne volt főnökével való találkozójából, a miniszter viszont nem szeretne kampányarc lenni.

MW

Lázár János

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Közzétette saját közösségi oldalán a Magyar Péterrel folytatott levelezését Lázár János. A Tisza Párt elnöke a MÁV helyzete miatt kért találkozót korábbi főnökétől, azonban a közlekedési miniszter szerint utólag megváltoztatta a feltételeit, könnyen lehet, hogy arra játszik, hogy ne valósuljon meg a „várva várt” találkozás.

„Megtisztelő, hogy alkalmasnak tart arra, hogy a Tisza Párt kampányának egyik főszereplője és arca legyek, de ismert politikai elköteleződésem miatt erre sem szándékom, sem lehetőségem nincs. Fogalmazhatnék úgyis: reality igen, reality show nem” 

– üzente közösségi oldalán Magyarnak Lázár.

A miniszter javaslata szerint mindkét fél kétfős stábot hozhatna magával, a baloldali pártvezér viszont a teljes médiát szeretné meghívni a találkozóra. Abban sincs egyetértés a két politikus között, hogy melyik vonalon vonatozzanak. Magyar Péter olyan útvonalakat javasolt, amelyek köztudottan rossz állapotban vannak.

„Az Ön által említett vonalak problémáival mind a MÁV-csoport vezetése, mind pedig én, személyesen tisztában vagyok. Ezeket a gondokat az új közlekedési kormányzat részéről senki nem elfedni vagy relativizálni akarja, hanem megoldani” – szögezte le Lázár János.  

Többet feltételeztem Önről annál, semmint hogy a találkozó létrejötte helyett annak elmaradására játsszon

– szúrt oda egykori beosztottjának a miniszter.  

Lázár János bejegyzését itt tekintheti meg:

Az üggyel kapcsolatban megosztotta gondolatait Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában