48 perc

1 órája

Magyar Péter megfutamodott, nem áll ki Orbán Balázs ellen

A Tisza Párt elnöke életszerűtlen helyzetre hivatkozva mondta le a vitát. Magyar Péter nem először futamodik meg az éles vitahelyzet elől.

MW

Magyar Péter

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Magyar Péter visszautasította a vitát Orbán Balázzsal, a miniszterelnök politikai igazgatójával – derül ki a Tisza Párt elnökének Facebook-bejegyzéséből, számol be a Magyar Nemzet.

A köztévé munkatársai csütörtök estére, a 48 perc című műsorba hívták meg a két politikust, hogy Magyarország aktuális helyzetéről beszélgessenek. A Tisza Párt arca most az árvízre hivatkozva mondta le a vitát, azt állítva, ő a gátakon fog homokzsákot pakolni. A 48 perc című műsor azonban csütörtökön este fél kilenckor kezdődne. Meglehetősen életszerűtlen, hogy Magyar Péterék sötétedés után is homokzsákokat pakolnának azon a néhány kritikus szakaszon, ahol a gátrendszereket ki kell egészíteni – jegyzi meg a lap.

A Magyar Nemzet emlékeztet: Orbán Balázs korábban több ellenzéki politikussal is vitázott már, többek között Cseh Katalinnal és Fekete-Győr Andrással, s mindkettőjükkel felmosta a padlót.

Magyar Péter korábban többször is panaszkodott, hogy nem hívják be stúdiókba vagy nem akarnak vele interjút készíteni, de amikor releváns kérdést kapott például a diszkóbotrányról, akkor elmenekült vagy propagandával vádolta a kérdezőt.

További részletekért kattintson.

Orbán Balázs Magyar Péternek: angolnákat meghazudtoló módon igyekszik kibújni a vita alól

„Hónapok óta nyomasztja Magyarország politika iránt érdeklődő közvéleményét azzal, hogy Önnel senki nem vitázik, és nem hívják a köztelevízióba. Ezek után pedig, amikor teret és felületet kapna, angolnákat meghazudtoló módon igyekszik kibújni a vita alól. Sebaj, én megvárom. Kíváncsi vagyok, hogy a következő alkalommal mi lesz a kifogás. Kifogások gyártásában, vádaskodásban ugyanis Ön eddig is világklasszis teljesítményt nyújtott” – írja Facebook-bejegyzésében Orbán Balázs Magyar Péternek címezve.

A miniszterelnök politikai igazgatója arra kérte a Tisza Párt elnökét, hogy az árvíz elleni védekezés ügyében hagyja abba a hazudozást. „Az állami szervek és a kormány teszi a dolgát, Magyarország ezt is meg fogja csinálni, mint ahogy megtette 2013-ban is – amikor egyébként Ön nem Magyarországon élt. Politizálásnak pedig a mi meglátásunk szerint nincs helye a gátakon” – írta.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában