Hirdetés

2024.06.26. 08:00

Startra kész a LogStar Park Fehérvár

Szabadbattyán területén, Székesfehérvár és az M7-es autópálya közvetlen közelében egy több mint 100 hektáros területen épül az ország egyik legnagyobb ipari központja a LogStar fejlesztésében. Az első ütem infrastruktúrájának kiépítése elkészült, és elkezdődött a telkek értékesítése is. A LogStar Park Fehérvár megaparkban összesen 450.000 m2 bruttó bérbeadható területű modern raktár és ipari infrastruktúra valósul meg.

PR cikk
 

A LogStar Park Fehérvár kedvező lokációjával, ideális beépítési- és adózási feltételeivel, valamint 21. századi infrastruktúrájával ideális helyszín ipari-, logisztikai-, vagy gyártói célú létesítmények telepítésére. A LogStar – a Biggeorge Property ipari és logisztikai fejlesztéseket kezelő üzletága – helyi és nemzetközi beruházók és vállalkozók számára kínálja telkeit és ipari fejlesztéseit.

A LogStar Park Fehérvár ipari park az ide települő vállalatok számára közvetlen kapcsolatot biztosít az M7-es autópályához, a 7-es és 8-as főutakhoz, valamint országos és nemzetközi közlekedési hálózatokhoz. A park személyforgalommal való megközelítése is kiváló, hiszen a Volánbusz megállója a bejáratnál található. A park déli oldalán vasúti vonal is húzódik, amelyhez igény esetén iparvágány is csatlakoztatható. Mivel az ipari park közigazgatásilag Szabadbattyánhoz tartozik, az ingatlanadó és a helyi iparűzési adó mértéke alacsonyabb, mint Székesfehérváron.

A LogStar Park Fehérvár a logisztikai és könnyűipari fejlesztések új távlatait kínálja, kivételes lokációval, aktív üzleti környezettel és modern infrastruktúrával, amely lehetővé teszi a vállalkozók és beruházók számára, hogy egy innovatív, személyre szabott környezetben valósítsák meg fejlesztéseiket.

– mondta Szakács Dóra, a LogStar Park bérbeadási koordinátora.

Az ipari területen a közművek kiépítése új stádiumba jutott. A bekötő út az első fejlesztési ütem részeként már elkészült, a vízvezeték és elektromos hálózat csatlakozása befejeződött, ami lehetővé teszi a gyors csarnoképítést. Az első épület már az építési engedélyt is megkapta.

Rugalmas fejlesztési konstrukciók

A LogStar Park Fehérvár több különböző lehetőséget kínál a terület hasznosítására: a telkek teljes infrastruktúrával rendelkeznek, és elérhetőek vásárlás vagy hosszú távú bérleti konstrukciók keretében 3.000 m2-től 100 ha területig bármilyen méretben.

Csarnoképítés esetén a logisztikai iparágban ismert és népszerű konstrukciókkal szintén élhetnek a leendő beruházók: a BTS (Build to Suit) és a BTO (Build to Own) konstrukciók lehetőséget adnak arra, hogy a beruházó az ügyfél egyedi igényei szerint építse meg az adott csarnoképületet, melyet akár tovább bérelhet (Build to Suit – BTS konstrukció) vagy megvásárolhat (Build to Own – BTO konstrukció) az ügyfél az ingatlanfejlesztőtől.

A fejlesztő környezetbarát és modern raktárfejlesztési tervek mentén valósítja meg a beruházók elképzeléseit, amelyek így különösen ideálisak logisztikai, autóipari, élelmiszeripari, fémmegmunkálási, elektronikai gyártási vagy e-commerce területeken működő vállalkozások számára. 

A Biggeorge Property az ország egyik legsikeresebb ingatlanfejlesztője. Ipari és logisztikai ügyfeleink között olyan óriásvállalatokat találunk, mint az AUDI, de sok bérlőnk kerül ki a logisztikai piacról is, így a DPD, a Rudolph Logistics és a Trans-Sped.  A korábbi projektek során szerzett tapasztalat biztosíték a LogStar Park Fehérvár területén megvalósuló létesítmények professzionális minőségére is.

– tette hozzá Lippai Rita, a LogStar fejlesztési igazgatója.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában