Reklám

2012.07.07. 10:29

Behálóz a csodavilág! Nyerjen belépőt a Zalakarosi Fürdőbe! (x)

A víz alatti mesevilág jól ismert, kedves hőse, Vízipók Csodapók és barátai fogadják július elsejétől a Zalakarosi Fürdőbe érkező családokat a strandon létesített új gyermek élménymedencénél.

feol.hu

Számos vizes attrakció csalogat a Vízipók Csodapók vízi gyermekvilágban. A gyerekek kétszintes medencét vehetnek birtokukba: az alsó szinten napvitorlák árnyéka alatt pancsolhatnak, a vízi világ rejtelmes barlangjárataiban, vízpermetet locsoló kapuk és virágok alatt bujkálhatnak. Az emeleten hétféle csúszda kínál kalandot: anakonda és mini feketelyuk, szivárványcsúszda és családi csúszdák csalogatják a merész vállalkozót, a harcos kedvű gyerekek pedig vízágyúkkal vívhatnak csatát.

A medencepark több mint 60 féle élményelemet vonultat fel, közel 400 m2-en, mintegy 120 gyermek egyidejű befogadására alkalmas.

Vízipók és barátai egyenesen behálózzák a gyerekeket: pókháló kötélen juthatnak el egyik élményelemtől a másikig, pókhálóval beszőtt ablakon integethetnek ki vidáman. A szülőknek egyetlen percig sem kell aggódniuk gyermekeik biztonságáért, hiszen az élményelemeken teljes biztonsággal közlekedhetnek még a legapróbbak is, ráadásul a medence partján, az emeleti csúszdáknál és magában a medencében is figyelmes medenceőrök vigyázzák a gyerekeket.

Akik fáradtak, vagy épp szárazabb attrakciókra vágynak, néhány lépés megtétele után már az erdők és mezők világában pihenhetnek, játszhatnak. A Vízipók medencéjének közelében épült Sajtházban mini kalandpark, gyermekfoglalkoztató, számos, a legkisebbeket is szórakoztatni képes játék, segítőkész személyzet, animátorok és az erdők-mezők jól ismert, kedves hőse, Vuk várja a gyerekeket. Az apróságok toronyból szemlélhetik a szomszédos vízi világot, mászófalon, játszótéri játékokon köthetik le energiájukat. Az egészen kicsiket szüleik ki tudják szolgálni az itt épült konyhában, de rendelkezésre áll gyermektusoló, szoptatóhelyiség és pelenkázó is.

Mindemellett új élményelemekkel gazdagodott a már meglévő gyermekpancsoló és családi medence is, így a néhány hónapostól a kiskamaszig minden gyermek garantáltan kikapcsolódhat a Zalakarosi Fürdőn.

Nyári programok:

2012.07.14.-15.: Élményvarázs a fürdőn! A GYEREKVILÁG SZÜLETÉSÉT július 14-én, szombaton az ALMA EGYÜTTES koncertjével ünnepeljük meg (11:00-tól), majd július 15-én vasárnap Szandi vendégeskedik nálunk (15:00-tól). Mindkét napon interaktív műsorával a Napsugár Együttes szórakoztatja a kicsiket.

A nyár folyamán még 2 alkalommal Stand up comedy Duma estet tartunk a fürdő mediterrán kertjében: 07.26-án Bagi- Nacsa páros, valamint 08.08.-án Somogyi András szórakoztatja a közönséget. Élőzenével és koktélbárral várunk mindenkit egész este.

Ezen kívül két alkalommal : 07.13-án pénteken és 08.03-án medencés bulit tartunk a Rise FM NiteForce DJ-ivel, Nikolával és Davis-sel.

Itt lesz nálunk 08.04-én Tarány Tamás, majd 09.14-én Muri Enikő, az X-factorból.

Egész nap a Vízi gyerekvilág Sajtházában a játszóházban animátorok gondoskodnak a jó hangulatról, a kicsik foglalkoztatásáról, hogy egy percet se unatkozzanak Vizipók mesestrandján.

A koncertekre külön jegy NINCS, az adott napra érvényes strandbelépővel látogatható!

6 éves kor alatt a belépőjegyet a felnőtt jegyár tartalmazza.

A parkolás a város egész területén ingyenes.

Próbálja ki Ön is, hagyja magát behálózni Vízipók Csodapók vízi gyermekvilágában!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!